Älska hockey ;)

Var väldigt längesen jag skrev här nu men har haft rätt mkt att göra de senaste dagarna. Här kommer iaf en update;)

Fredag (bland-dag)
Gick upp sent som vanligt (fy fan för mig:P). Men sen var jag iaf duktig och följde med Helena ut på en joggingtur i ishalkan. Gick hyfsat även fast det var rätt jobbigt (var ju ca 5 månader sen man joggade ute sist). När vi joggat färdigt duschade vi och sedan åt vi middag hos pappa. Nån laxgratäng och potatis, jättegott faktist:). Vi såg ocså på småkronorna. De lyckades tillslut slå Ryssland i semin med ett mål i sudden! Fan vad skönt det var, jag blev jätteglad:) Spec eftersom det ett bra tag såg ut som att ryssarna skulle ta hem segern.

Efter hockeyn spelade jag och Jimmi Monopol med Stefan, Helena och Micke. Gick inte så bra för mig tyvärr. Jag om typ fyra ( men jag blev iaf inte sist, alltid nåt hehe;P). Helena lyckades tillslut vinna. Efter spelandet var det bara att gå och lägga sig eftersom klockan var rätt mkt.

Idag, lördag (hockeydag)

Jag och Ylva har varit uppe i Timrå med en massa andra Modoiter. Fan vad kul det var:D Vi åte i en av de tre bussarna som gick från Swedbank i morse. Det var värste ÖSET, helst när Modo spelade så jävla bra med. Haha, Svarten gjorde ju mål redan efter typ 8 sek, snacka om att man fick en förvånad men skön känsla:D Matchen slutade till sist 6 mål mot 3 till Modos fördel. Underbart! Var jävligt många Modoiter där som sagt var, så många att man var tvungen att trängas på bortastå men det gjorde inte direkt så mkt när Modo spelade som de gjorde;) Älskade föresten när ramsorna. "Så går det till när vi krossar lillebror..." och "Vi har SMguld...det har inte ni...Ni är lillebror...det är inte vi...Chalalala...". Haha, de två ramsorna är så jävla klockrena! Me like. Var väldigt trevligt att fara iväg med Ylva också (vi två ägde lätt, skrek och klappade gjorde vi också som aldrig förr haha), det här var definitivt inte sista gången! - Tack för en underbar hockeydag Ylva;)

Efter att vi äntligen kommit hem till Övik igen efter Timråmatchen så bar det av raka vägen hem för att se Småkronorna i final mot kanada. Tyvärr gick det ju inte så bra:( ( trots att de gjorde en så stark upphämtning än en gång i tredje perioden). Sverige förtjänade att få guldet men som så många ggr förr avgjorde kanada tyvärr på en slumppuck:( kanada är ju alltid kanada. Men nästa gång då jävlar tar vi dom!
Måste också säga att jag älskar när Chris Härenstam och Niklas Wikegård kommenterar, de är så jävla bra! De har en sån jäla inlevelse (precis som man vill att kommentatorer ska ha). Wikegård är värst, haha!


Nej, nu får det räcka för idag hehe. Har skrivit ett mer än tillräckligt långt inlägg nu så jag säger Godnatt ist och skriver mer imorrn förhoppningsvis:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0