Beckfilm & träning

Idag har jag varit med Ylva och sedan vart och tränat:) Har varit en riktig trevlig dag med andra ord.

Jag och Ylva var duktiga och gick från Ylvas mamma till Ica Kvantum och tillbaka. Tycker jag var bra gjort. Vet inte exakt hur långt det är men det är nog ett par kilometer iaf. På Ica köpte vi vattenmelon, glass och varsin blåbärsyoughurt. Ylva köpte dessutom en Pro viva. Var inte allra onyttigast även fast det ju är hyfsat mkt socker i youghurt och glass men aja. Blåbär är ju jävligt nyttigt iaf samt vattenmelon så jag tycker det funkade:)

När Ylva och jag äntligen kom tillbaka fr Ica så såg vi på "Beck-Den svaga länken". Den var helt okej, inte nån utav de bästa Beckfilmerna men den dög:P Sedan for vi till hennes pappa och såg period 2 mellan Modo och Hv71.

Vid periodens slut var jag tvungen att ge mig iväg för att hinna till Skyttis där jag äntligen skulle få träna. Träningen gick hyfsat. Man kände ju sig seg och så och man blev rätt fort trött men det dög ändå. Var skönt att köra en riktig "genomkörare" vid slutet, det behövdes verkligen än fast det kändes jävligt jobbigt just då:P

På lördag bär det av till Timrå för mig och Ylva, kommer bli jävligt kul:D
Det visade sig att vi båda fått biljetter och varsin plats i bussen trots alla om och men:P vilket känns hur bra som helst. Måste kolla hur bussarna går till stan från Bjästa på lördagmorgon bara. Man ska vara vid Swedbank senast 12.15 eftersom bussen går 12.30. Modo måste fasen knäcka Timrå då annars kommer jag och Ylva inte bli glada.

Nej, nu ska jag försöka lägga mig och läsa lr surfa vidare på datorn.
Vi hörs! Nattinatti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0