Tråksöndag

Ska strax bege mig iväg ut på en promenad. Känner mig seg idag. Har typ bara sett tv sedan jag gick upp, inte konstigt att man blir seg kanske med andra ord. Man får skylla sig själv.

Fortfarande är mina ögon lite röda, mest det högra jämfört med igår då det var tvärtom. Konstigt hur det kan växla så:S Undra varför ögonen aldrig slutar vara röda. Antagligen har jag petat för mkt med fingrarna där så det kommer in bakterier, men det är svårt att låta bli. Får försöka skärpa mig och använda bomull med kokat vatten i stället Det är ju helt bakteriefritt.

Det känns tråkigt att det redan är söndag, helgerna går så himla fort alltså:( Nu väntar snart ännu en jobbig skolvecka. Usch vad jobbigt! Bävar mig redan för hur det kommer att kännas att gå upp imorrnbittil

Jag vill träna nuuuu! Önskar att jag inte var sjuk lägre och bara kunde ge mig iväg ut och springa en bra bit. Jag skulle springa så snabbt jag kunde. Då skulle jag ha med mig min mp3 att lyssna på också, så himla underbart:). Det hade vart riktigt skönt.

Nej, ska dra ut nu. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Angelica

lite seg på att svara :P haha nä jag vet att det är svårt att hitta bra bild, och när man kanske väl gör det så vill man ju att det ska bli en hel stor bild inte tussen små av samma:s haft en bra helg? tänkte om ni har pratat nåt om de idag, blir det någon klassfest?

2008-01-14 @ 11:11:04
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: Angelica

haha jo jag har haft en mycket bra helg, var som sagt i östersun på skotercross. skulle vara kul och komma men problemet är ju var bor hennes pappa? haha har ingen aning. men om jag kommer så far jag inte ut utan kommer bara på festen :)så en vägbeskrivning skulle ju vara bra att ha :P

2008-01-16 @ 13:26:24
URL: http://angelica89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0