Werner kommer alltid att vara min kung!

Fick just reda på att MIN FAVORIT "Werner" (Magnus Wernblom) ska sluta med hockeyn omedelbart!;( Snacka om sorgligt även om jag förstår hans beslut då han haft en tung säsong o s v. Hur som helst så kommer han alltid att vara min favorit och finnas i mitt hjärta<3

Han var en av de första hockeyspelarna som jag kände till och jag kommer aldrig glömma den första Modomatchen jag var på i "Kempis" (Kempehallen) med min pappa. Det var mot Leksand och jag minns hur jag stod på ett räcke som vätte ut mot sittplats, jag stod typ mitt i den dåvarande Modoklackan "The reds" och sjöng med i deras ramsor. En av dessa ramsor var "Wener" men dum som jag var på den tiden lr jaa, dum och dum(?) men hur som helst så förstod jag inte riktigt vad de sjöng utan trodde att de sjöng "Vänern" och därav syftade på Sveriges största sjö. Jag brydde mig iaf inte så mkt om att jag inte förstod varför de sjöng om en sjö utan klappade och skrek ändå glatt med i kören. Haha, snacka komiskt såhär i efterhand. Men det bästa av allt var ändå att jag sjöng med i något jävligt bra utan att jag visste om det, haha:D Jag vet inte hur gammal jag var då men jag var nog inte altlför många år, kanske 6-7 år lr nåt?

Hur som helst: Magnus Wernblom kommer alltid vara min kung och alla hans mål och matcher i framför allt Kempehallen men även i Swedbank Arena kommer vara underbara minnen att tänka tillbaka på:) Kommer aldrig glömma hans alla mål i Kempehallen då hela hallen jublade och sjöng "Werner" *klappklappklapp*, "Werner" *klapp.....*. Man fick fan i mig gåshud alltså, det var magiskt!

Jag vill hur som helst önska Magnus Wernblom allt gott i framtiden och tacka han för sin fina hockeyinsats och alla vackra minnen han skapat hos mig från när jag var ett jättelitet barn tills nu då jag är hela 19 år gammal:) - Tack!!!

Kommentarer
Postat av: Linn

haha försår det är typ ledig varje helg nu ju! är underbart. skulle gissa att det var min farmor. hon typ vägrar ringa eller hälsa på men men...

2008-11-04 @ 17:57:09
URL: http://osterberglinn.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0