Träningsplaner & trasiga ägg

Nu  har jag äntligen lyckats kliva ur sängen efter många om och men hehe, men är man morgontrött så är man. Hade en mysig kväll igår. Jag och min pojkvän gick ut på en sen kvällspromenad i stjärnormas sken och det var väldigt trevligt. Det enda otrevliga var att det var lite för kallt alternetivt att jag ahde väldigt för lite kläder på mig vilket gjorde att jag höll på att frysa ihjäl. Men som tur var gjorde jag förstås inte det men jag kan lova er att det var jätteskönt att få komma in i värmen igen efter den halvtimmeslånga promenaden. Det var faktikst min pojkväns initiativ också att vi skulle gå ut och gå, tro det eller ej men så var det:) - Imponerande:)

Nu om ett litet tag bara ska jag äntligen bege mig ut på en mkt välbehövlig joggingtur:) Jag skippade den igår eftersom vi åt Max och det inte direkt är den perfekta uppladdningen hehe:P Istället ska jag alltså jogga idag. Jag hoppas det kommer gå hyfsat men eftersom jag inte joggat på ett tag så har jag inte alltför stora förhoppningar. Men fortfarande är jag fast besluten med att få till min träning igen på ett bra och regelbundet sätt. Nu till veckan har jag all tid i världen att planera upp det där och göra slag i saken eftersom jag ju är ledig, wehey!:)

Har t o m planer för idag att jag och Jimmi ska gå till Ica och handla istället för att ta bilen som vi annars jämt brukar göra. Förhoppningsvis ska vi gå dit sen jag joggat så att jag på så vis får nån typ av nervarvning efter joggingen. Dessutom är det bra för min käre pojkvän att få röra lite på sig också:) Jag ska dock se till att klä mig betydligt varmare jämfört med vad jag gjorde igårkväll. Vill verkligen inte frysa som igår, usch.

Ett tips föresten: - När ni köper ägg på affären kolla innan ni köper dem så att alla äggen är hela! Kanske brukar ni redan göra det vad vet jag? Men faktum var att jag oh min pojkvän inte var så smarta när vi handlade igår för nu idag när vi skulle koka äggen märkte vi att 3 st var trasiga, typiskt! Nästa gång blir det till att dubbelchecka innan vi betalar dem, den saken är klar.

Nej, dags att byta om så att jag kan bege mig iväg ut snart. Jag önskar er en fin dag i detta fina höst/vinter-väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0