De hade vart en fruktansvärd helvetisk dag...

Har verkligen inte haft någon bra dag alls idag:( Jävla helvetes-torsdag!

Dagen började med att jag fick stressa mig upp ur sängen, göra lunchlåda och byta om fort som faan, plus packa med alla grejer.
Jag skulle ju in till stan och träna med Sandra och smart som man är hade man inte förberett ett skit dagen innan, suck!:/ Detta plus att man som vanligt är trött som faan och går upp i sista sekunden är som ni själva kan räkna ut ingen bra kombination alls, inte för fem öre. Hur som helst så hann jag iaf in till stan i tid efter många om och men (tur man kan vara effektiv ibland). Väl i stan hämtade jag Sandra på Nola och sedan gick vi och tränade på "Step in". Vi sprang i en kvart och gjorde sedan lite "sit-ups" och benträning. Det fanns en jättejobbig maskin för benen som vi använde, komemr säker ha träningsvärk imorrn men det kan det lätt vara värt:) Tyvärr så hann vi bara träna drygt en halvtimme eftersom jag skulle jobba.

Jobbet vill jag knappt prata om alltså,  usch!
Började med att jag fick höra att en viss person som jag jobbar med typ snackat skit om mig till en annan  som jag jobbar med, man ba: "Ok, tack vad roligt att höra lr inte". Visst att man har rätt att tycka vad man vill, vi lever ju i ett sådant land, men att en person med en sån hög ställning (inom jobbet) ska uttala sig på det där sättet om mig det köper jag bara inte alltså.

Att man sedan också blev tvingad till att ta rast (av denna "skitsnackar-person") trots att man bara jobbat 2 och en halv timme och har 7 timmar kvar att jobba gjrode ju inte saken bättre heller
. Fan, vad förbannad jag blev alltså! Jag försökte förklara att jag inte vill gå på rast så tidigt eftersom jag ju hade många timmar kvar att jobba men det brydde sig personen i fråga inte om det "skiter jag i" var visst kommentaren...tack så jättemkt! Det hela slutade med att jag gick på rast så pass tidigt. Jag menar, okej om man har två raster då att äta på men om man bara har en halvtimmesrast på hela passet så vill man kanske ha det relativt mitt på arbetspasset så att säga för att orka, lr? Jag kanske resonerar konstigt men det är min åsikt iaf. Dessutom kan det väl rent ut sagt vara farligt att jobba för länge utan mat och dricka så det så. Men jag fick alltså ingenting för det och blev dessutom informerad om att jag säkert skulle få gå på fler raster tidigt framöver, jippi (lr inte). Jag fick förklaringen i efterhand att det är såhär det funkar i restaurangbranchen, att man måste gå på rast även om det inte passar. Fy fan säger jag bara! Ska gå in på restaurangbranchens fackörbund och kolla vad det egentligen är som gäller ang raster.

Nej, personen i fråga sjönk verkligen i mina ögon idag alltså efter dessa två incidenter.
Det var ju rakryggat gjort att be om ursäkt för den första grejen iaf (dvs för skitsnacket) men att försöka "väva in" det i en massa bortförklaringar tycker jag däremot bara var fånigt som faan. Innan denna dag hade jag inte alls något  emot personen men nu är läget betydligt annorlunda som ni kanske förstår.

Som om detta inte vore nog så inträffade en sak senare också som fick droppen hos mig att rinna över helt. Jag brast i gråt, jag kunde inte hejda det alltså...det kändes bara så jäkla typiskt;( Som tur var var det ingen fara alls egentligen men jag blev jävligt rädd kan jag avslöja. Vad som hände kommer jag verkligen inte att skriva ut här oavsett hur mkt ni ber om det:P. Men det hela var faktiskt en sak som jag nu i efterhand inser att det var riktigt bra att det hände. Jag har verkligen lärt mig något nämligen och kommer tänka mig för både en och två ggr i fortsättningen. Tack gode gud för att det inte var som jag först befarade, tack! :)

Nu ska jag äta apelsiner och se nåt/några avsnitt av Skilda världar. Imorrn blir det förhoppningsvis en bättre dag än denna, med badning på Paradisbadet med min pojkvän plus jobb då 19-04 (suck!). Hoppas allt komemr att flyta på bra iaf.. Natti på er nu och kom ihåg - ta aldrig saker för givet! Det gjorde jag omedvetet och det höll på att ställa till det som faan för mig (som tur var gjorde det inte det men nästa gång vet man ju aldrig). Så därför - tänk på det!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ta ingen skit!

2008-11-28 @ 22:49:48
URL: http://www.metrobloggen.se/londonaup

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0