Dryg joggingtur

Nu har jag joggat klart, det tog 35 minuter och det var riktigt jobbigt.  Var väldigt jobbigt att jogga hela vägen, var inte bara en gång under joggingturen som jag blev riktigt sugen på att gå en bit men jag bestämde mig för att jag skulle jogga hela vägen och det gjorde jag också. Tänk vad mkt man kan åstadkomma egentligen tack vare sin egen vilja och envishet, ganska otroligt egentligen. Nu har jag vilat ågra minuter, strestchat och druckit vatten - riktigt härligt! För säga vad man vill men det bästa jag vet med att träna är faktiskt känslan efteråt. Känner mig jättenöjd med mig sj nu, haha jag är bäst;)

Nu ska jag dra med min pojkvän till Ica dit vi ska promenera och sen ska vi laga mat och förhoppningsvis köra en liten bit med hans cross.
Vill gärna veta hur långt jag joggat och då kom Jimmi på att man kunde mäta med crossen eftersom jag ju sprang efter en liten skogsstig stundtals. Men det borde vara minst 5 km jag sprang iaf, konstigt vore det annars.

Steg 1 i att ta itu med min träning och mitt hälsosamma liv är avslutat. Nu blir det steg 2, gå till Ica (nervarvning) som gäller. Idag har jag för övrigt en sån där dag då jag är full av energi och idéer så vad passar då inte bättre än att ta itu med min träning?

Nej, nu ska vi gå. Ha de fint så länge! :)

Kommentarer
Postat av: Linn

Blev utgång x2. skönt att kunna hitta på saker på helgerna nu. hockey blev det ju ocså såklart! :) själv?

2008-11-02 @ 17:16:28
URL: http://osterberglinn.bogg.se
Postat av: Angelica

Hej hej! Sist du skrev till mig svarade jag men det hamnade ju på min sida. Jag fotograf, jag som bara tog bilderna utan att se vad jag tog på. Kameran blir som svart när solen lyser på den. Du vet så där som på telefonerna nu för tiden. Men ajg blev nöjd med bilderna iallfall.:D Jag jobbar inget i veckan som kommer, men jag har jobbat helgen. och två dagar i veckan. Men man vet ju aldrig de kan ju ringa och behöver hjälp. Jobbar du kvar och jobabr du då i veckan? Haft en bra helg? Kram

2008-11-02 @ 17:51:51
URL: http://angelicapmlindgren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0