Besöksrekord!

Har haft hela 18 besökare på denna blogg idag vilket är hur kul som helst:D Har inte haft så många besökare på över tre månader. Min stora fråga är dock varför så många just en sånhär dag? Förmodligen en slump kanske men det kan även ha lite att göra med att jag skrivit två inlägg idag plus att jag skrivit ut min bloggadress på min msn, lr? Hm, tåls att funderas på helt klart. Självklart skriver jag mest inlägg på denna blogg för min egen skull men jag vill förstås också att andra ska kunna läsa det jag skriver och förhoppningsvis tycka det är någorlunda berörande på ett lr annat sätt, lr åtminstone lite intressant kanske? Hade jag inte velat/tyckt om att andra kan läsa det jag skriver hade jag ju lika gärna kunna skrivit en egen handskriven dagbok här hemma, lr hur? Nu publicerar jag alltså ist på nätet eftersom jag vill att andra ska kunna ta del av mina tankar och handlingar. Det är ni kära bloggläsare som får äran att läsa allt vettigt lr kanske ovettigt jag skriver:P

En intressant sak att fundera över också är vad man egentligen ska skriva om.
Svårt att veta vad alla vill läsa om. bloggen heter ju www.hockeyrika.blogg.se men jag skriver inte märkvärt mkt om hockey trots att det är ett av mina stora intressen. Vet inte varför men det har bara blivit så att jag skriver mer personligt om mina tankar och handlingar. Tycker ni det är tråkigt? Ni bloggläsare får gärna komma med förslag på saker jag kan skriva om, antingen nån fråga som ni har till mig lr också nåt annat. Jag vet inte vad ni helst vill läsa om. Kanske tycker ni bloggen är bra som den är också, vad vet jag? Men kommentera gärna så jag vet nåt om vad ni tycker iaf:).

- Ett stort tack till alla ni som läser min blogg iaf för hade ni inte funnits så hade jag lagt ner den här bloggen för längesen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0