Mer snö? Ja tack:D

Det blev en superhärlig kväll med Skilda världar igår - underbart! I morse var jag verkligen svintrött och gick upp alldeles för sent trots att jag ställt mobilalarmet en timme tidigare än då jag egentligen skulle behöva gå upp. Det är kanske egentligen dumt att det finns en sk "snoozar-knapp", det bästa kanske vore om man inte kunde stänga av alarmet föränn man säkert har gått upp (hur nu mobilen ska kunna veta det? Men ni fattar vad jag menar). Hur som helst så blev jag ändå bara två minuter sen vid instämplingen och det var ju inte mkt. Jag är duktig på att byta om snabbt iaf, bra det såna här ggr:)

Det har gått bra att jobba även om många kunder kom med samma svåra fråga: "Hur lång tid tar det innan maten är klar?". Hur tusan ska jag som "bara" står i kassan kunna veta det? Nåja, jag försökte höfta till med ungefärliga svar iaf, vad annars ska man göra? Iofs förstår jag kanske att kunder vill veta, jag hade nog frågat likadant men, men. Det är ju jobbigt för våra kunder nu också när vi står ute i vår "kära" grillvagn och kunderna därmed måste stå ute i kylan och vänta. Iofs kan de ju gå in i serveringen också men det är ju svårt för de då att se/märka när deras mat är klar, krånlgit är vad det är:S Tur att vi ska få flytta in till det "riktiga" stora köket på onsdag iaf. Ska bli skönt att slippa stå och frysa sönder händerna med bara för att man står i kassan. Arbetsdagen gick hur som helst rätt fort och när klockan var 3 minuter i åtta fick jag stämpla ut, skönt:) Raka vägen hem till Jimmi tog jag och väl här har jag ätit lite onyttigheter och surfat runt på bloggar typ, slappt:)

Jag vill att det ska komma mer snö nu så man kan börja åka skidor, både längd och utför. Dessutom är det så mkt vackrare ute om det är mer vitt överallt så att säga:) Hoppas det kommer massa mera snö snart, det snöade ju ite idag iaf vilket är bra. Hoppas, hoppas, hoppas:)

Tiden går så oerhört fort nu, tänk om en månad är det julafton typ, sjukt är vad det är. Hinner inte med alltså:S känns som att det var höst nyss (igår typ). Men det ska hur som helst bli väldigt mysigt med jul iaf, jag längtar. Får dock lite småångest eftersom jag inte ens har börjat fundera på julklappar än men det löser sig väl tillslut, det brukar vara så iaf:P

Just nu håller jag på att skriva lite på msn också med mina kära vänner. Ska snart ta och äta nåt mer "vettigt", duscha och se Skilda världar. Imorrn är jag helt ledig och det ska bli riktigt skönt. Då ska jag defintivt träna iaf (i form av att jogga), den saken är säker. Nej, nu lämnar jag er för idag:P På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0