Jobbless

Just nu är jag väldigt tacksam över att det är helg och att jag får vara helt ledig lördag och söndag! Jobbade sista passet idag för den här veckan och det känns verkligen jätteskönt! Blev verkligen less på mitt jobb idag alltså, fy fan! Det värsta är att vi många ggr är så pass lite personal som jobbar (som exempelvis idag) att vi hela tiden kommer efter med grejer dvs folk får mat sent, saker tar slut osv. Det hela leder till att det går långsamt för våra kunder att få mat och sen skyller de förstås detta på vi som jobbar fastän det ju inte är vårat fel egentligen:S Är nju inte vårat fel att vi är så få som jobbar liksom, suck! Nej, måste sluta tänka på det där nu känner jag. Jag blir bara irriterad över det och det är ju inge kul att vara nu när man är ledig.

Jag och Jimmi var hemma hos min mor för ett tag sen för att gratta min käre bror som fyller 25 år idag (lr ja igår blir det ju:P). Lite fika, tårta och snack framför tvn blev det, skönt:) Mamma hade tänt en stor röd ljuslykta vid bron också och det såg verkligen mysigt/hemtrevligt/välkomnande ut när vi kom, underbart:) Att ljus kan göra en så stor skillnad är fascinerande.

Nu sitter jag vid Jimmis dator och ska väl snart gå till sängs. Som vanligt är jag dock betydligt piggare än Jimmi så jag lär väl säkert inte kunna sova än på ett tag men, men. Man har ju alltid Kalle-anka-pocket att läsa...alltid nåt:):P Skrev föresten ett inlägg igårnatt runt 1 men blogg.se verkade ha hängt sig för det gick inte att publicera inlägget:S Tycker inte om när det krånlgar. Huir som helst så fanns bara halva inlägget sparat i mitt sk arkiv så jag struntar nog i att publicera det överhuvudtaget. Det var ändå inget viktigt så (haha, som om jag nån gång brukar skriva viktiga inlägg?:P Jaja)

Ska gå och borsta tänderna nu men först ska jag se vad jag fick för sms. Gissar på att båda smsen är från min kompis Sandra hehe som ringde mig för nån kvart sent. Hon höll på att festa, nice. God natt på er nu iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0