Vandring på stan

Jag känner mig på mkt bättre humör idag jämfört med igår. Jag och Jimmi sov först ut väldigt länge och sedan for vi in till stan på mitt initiativ trots att klockan var rätt mkt. Vi for in för att kolla efter varsin vinterjacka men tyvärr så hade många affärer stängt redan eftersom det ju är röd dag idag och affärerna därmed stänger tidigare. En mörkblå jacka som jag sett tidigare på Lindex kunde jag därför inte komma åt idag eftersom det ju var stängt men, men. Får väl ta mig en sväng in till stan nu i veckan då jag är ledig ist. Jimmi hittade iaf en svart fin jacka iaf som inte var alltför dyr så han köpte den:) Vidare gick vi in på bl a Glitter där Jimmi var jättesnäll och köpte ett halsband till mig:) Det är ett litet och gulligt halsband med ett rött litet hjärta på. Ganska diskret men snyggtm precis som jag vill ha det med andra ord:) - Tack älskling<3 Vi for också in på Ica kcantum och handlade. Jag blev frestad och köte oboy med dumlesmak som man kan blanda med vaniljyoughurt och vanlijglass så det blir typ som milkshake. Det tycker jag lät gott så det ska jag nog prova att göra ikväll:)

Fick ett mobilsamtal från Thailand också, det var nämligen Emma som ringde:) Hon och Micke verkade ha det jättetrevligt och jag är glad för deras skull. De var på nåt uteställe och hade typ 26 grader varmt, snacka om skillnad jämfört med temperaturen här! De har varit där i ca 5 dagar nu och kommer hem på tisdag om jag inte minns fel. Ååh, jag vill också fara utomlands igen snart...men det blir senare, först tjäna pengar:)

Innan vi for hem for vi och tankade toytoan som jag kör och Jimmi var jättesnäll och betalade bensinen. Vi gick även in på själva affären och jag pratade lite med en i kassan om att jag ville skaffa ett OK-kort. Måste ju skaffa ett sånt nu då jag tankar en del så jag möjligen får lite pengar tillbaka sen på återbäringen. Dessutom kostar det ju inget heller att vara med, så varför inte liksom. Fick med mig en broschyr som man skulle fylla i så det blir nog bra det där:)
Sedan tog v iafi en "Drive-in" på Max eftersom Jimmi var så sugen på det, jag kände att det inte spelade så stor roll men gott var det iaf så inte mig emot att vi tog den.

Nu sitter jag vid Jimmis dator och har precis duschat, skönt:) Har även sett klart Modomatchen som dess värre inte gick så bra eftersom Modo förlorade med 3-2 hemma mot Rögle, skit...jaja, allt kan väl inte gå ens väg ens såna här dagar, lr? Konstigt vore väl det. Nu sitter jag och tittar lite smått på matchen mellan Luleå och Timrå medans jag städar och plocakr ite här. Jimmi kör nån instans på Wow men jag hoppas det inte tar alltför lång tid för sen ska vi kanske se skräckfilmen 1408. Måste ju trots allt göra nåt "halloveen-aktigt" en sån här helg. Sen att jag säkerligen kommer bli jävligt rädd är en annan femma, hehe:P

Sandra smsade för en stund sedan och frågade om jag ville hänga med på en fest nere i K-holmen men jag känner inte för det, inte ikväll. En annan gång möjligen men inte ikväll som sagt. Känner att jag vill ta det lugnt här hemma och umgås med Jimmi en kväll som den här då vi båda för en gångs skull är lediga. Dessutom kommer det alltid fler fester, det lär ju knappast vara den sista hehe:P

Nä, om man skulle fortsätta ta och städa runt lite här och kanske prova att göra ite dumlemilkshake:) en sak till föresten: Det är jävligt skönt att vara ledig och kunna göra bara de saker man själv vill:D Hoppas ni får en härlig lördagkväll, det ska jag försöka ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0