Tiden räcker inte till

Denna dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig och vad är då orsaken till det? Jo, mitt sovande såklart (vad annars?). Jag är verkligen bra på att sova när jag väl sover, det måste jag säga. Jag sover så jäkla skönt plus att jag kan sova så ofattbart många timmar ibland. Det är nästan lite komiskt. Visst finns det en förklaring i att jag la mig och sov först halv 4 i natt men ändå. jag som tänkte ta mig upp runt 12 och jogga och städa, jo tjena vad bra det gick alltså:/ Nu blir det varken städning lr joggning bara jobb. Men imorrn blir det andra bullar iaf för då MÅSTE jag ta mig upp tidigt eftersom jag och Sandra ska träna på "Step in", nice:) Nu undrar väl ni när jag vaknade idag och då kan jag avslöja för er att jag vaknade lite nu och då från kl 11.15 då mobilväckaren ringde. Men jag gick inte upp ur sängen föränn klockan var 14.15. Nåja, nog om detta...nya tag imorgon.

Det är svårt att hinna med att göra allt man vill under dagarna. Hade man inte behövt jobba (och ingen annan person heler hade behövt jobba, hur nu det skulle gå till men?) så hade det inte varit några problem alls. Lr jo föresten, det hade nog varit ett lite problem men inte ett lika stort som nu. Tiden bara flyger iväg tycker jag. Det är så många personer man känner som man vill umgås med och ringa till mm men samtidigt vill man ju också vara för sig själv och göra saker man själv mår bra av. Jag antar att det hela handlar om priroritering men hur lätt är det då egentligen? Givetvis blir det automatiskt så att man priroriterar att göra det man vill när man inte jobbar men vissa gånger blir man bara sur på sig själv i efterhand över att man har priroriterat fel. Det är minst sagt svårt att veta vad man ska priroritera och inte.

Nog om detta priroriteringsprat nu. Jag tänkte skriva en lista på allt jag ska göra i helgen:
- Fara till Paradisbadet med Jimmi på fredag (förhoppningsvis) lr också lördag.
- Hälsa på Pappa och Marianne på lördagkväll
- Hälsa på mamma på lördagkväll och ev spela nåt spel
- Städa och julpynta hos Jimmi
- ev. umgås med Maria
- ev. Se hockey

Jag lär ju inte hinna göra allt men en hel del grejer hoppas jag att jag kommer hinna göra. Oj, nu måste jag fara iväg till jobbet. Hoppas ni får en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0