Slutarbetat för idag, skönt

Nu har jag äntligen jobbat klart för idag:) 2.35 kunde jag stämpla ut. Har gått bra även om mina fötter är rätt trötta nu efter att ständigt ha stått och gått i nio och en halv timme (undantaget en halvtimme då när jag hade rast). Jag fick föresten prova att ha "driven" ett tag idag också och det gick relativt bra. Det går bättre och bättre även om det fortfarande känns som att det är mkt att hålla reda på. Som tur var hjälpte Sara mig idag och hon är verkligen jätteduktig i "driven" så det var perfekt. Hon "backade" mig och gav mig tips också, härligt. Får se om jag får ha driven imorrnkväll igen, det vore nog bra så att man lär sig den nån gång.

Fick föresten en förfrågan från Andreas på jobbet idag.
Han undrade om jag hade lust att jobba från 19-4 på fredagnatt ist för mitt dåvarande pass som är 22-4. Jag sa att jag trodde det skulle gå bra men att jag inte var helt hundra eftersom jag och min pojkvän ju ev ska fara och bada på Paradisbadet den dagen. Iofs kanske vi inte badar där så länge isf men jaa, jag ville vara säker först så jag ska prata med min pojkvän. Annars tar jag gärna på mig det passet eftersom det känns "mera värt" att jobba 8,5 h än 6 h när man lix ska jobba, dessutom är det bra att få in pengar såhär i juletider. Jaja, jag ska iaf fråga min pojkvän imorrn men förmodligen blir det alltså så att jag jobbar 18-4 ist. Sen är det ju bra också att "ställa upp" och vara snäll mot de man jobbar med så att de i sin tur kan "ställa upp" för en sj när man vill bli av med något pass lr liknande.

Nu ska jag ta nåt att käka.
Har upptäckt att min käre pojkvän har varit snäll och köpt frukt som jag vill och mjölk:) så jag har lite att äta med andra ord (nyttiga saker dessutom vilket behövs!). Blir förstås att man ser lite skilda världar med innan jag lägger mig och sussar:)

Imorrn ska jag in till stan lite tidigare, runt halv 2-tiden måste jag nog fara, eftersom jag ska träna på "Step-in" med Sandra:) Det ska bli kul, gäller att jag verkligen tar mig upp i tid bara men det ska nog kunna gå. Bara jag anstränger mig lite mer än vad jag gjorde i morse så, hehe:P Sov sött vidare nu så hörs vi förmodligen imorrn igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0