Ny jacka & fotbollsmöte

Idag har jag jobbat fyra timmar (9-13-15) och sen har jag vandrat på stan. Har köpt en ny vinterjacka, det blev en mörkblå sådan som är betydligt varmare än min nuvarande gamla svarta. Jag ska dock ha kvar den svarta också, kan vara kul att ha lite variation plus att den jackan passar bra om det inte är alltför många minusgrader ute.

Vidare på stan har jag köpt en farsdagspresent till min far eftersom det ju är farsdag i helgen och lånat tre böcker på biblioteket. Jag lånade en kärleksbok, en roman (med lite kärlek även i den) och sist men inte minst en horoskopbok. Nu har jag lite att läsa med andra ord och det bästa av allt är att man kan låna om de via nätet utan problem om det skulle behövas, sån service gillar jag verkligen alltså!:)

Tänkte hälsa på min farmor idag också efter mitt stadsbesök men det var ingen som svarade hemma hos henne så jag antar att hon redan är och hälsar på någon annan. Får försöka fara dit nån annan dag ist, borde passa på den här veckan då jag ju är ledig. Var ju väldigt längesen jag träffade henne nu. Kunde inte ens komma till henne på hennes födelsedag eftersom jag jobbade då.

Just nu sitter jag vi Jimmis dator och tar det lugnt.
Jimmi och jag har precis ätit upp taco-resterna vi fick över från igår och det var verkligen supergott:D - Mums! Senare ikväll (19.30 närmare bestämt) ska jag på ett fotbollsmöte. Är fortfarande osäker på om jag verkligen kommer att spela nästa år men jag ska iaf fara dit och höra vad de har att säga. Stör mig lite dock på att mötet är så sent att det är mitt i Modos match mot Djurgården, men men man kan inte få allt:P Förhoppningsvis ska väl mötet inte ta alltför lång tid.

Nej, nu ska jag fortsätta slappa och kanske kommentera lite bloggar;) Ha en skön kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0