Har sovit konstigt:/

Gud vilket långt inlägg jag skrev i natt, men men så kan det vara när man har överskottsenergi och mkt att skriva om.

 Har iaf äntligen lyckats kliva upp ur sängen nu och sitter och dricker blåbärste och mackor - god frukost!:) Fick för övrigt ett mobilsamtal av en arbetskompis som ville byta pass med mig idag. Så ist för att jobba 19-4.30 så jobbar jag nu 18-4, inte nåt dåligt byte tycker jag. Tydligen hade han (min arbetskompis nån träning lr liknande som han ville fara på och därför kunde han inte hinna komma 18. Ska bli skönt att börja tidigare och göra bort passet känner jag.  Visst att man får mer betalt efter 1 på natten men 1 timme hit lr dit spelar inte så stor roll, dessutom är det mkt värt att få komma sig hem och sova också så man kanske t o m orkar göra nåt vettigt imorrn innan man börjar jobba runt 18 (även imorrn börjar jag 18 alltså och jobbar till 4).

Har ont i sidan av halsen idag, tror jag har sovit knepigt:S
Inge roligt alls iaf. Men det ska inte få hindra mig från att göra de saker jag vill, punkt slut. Ska fara hem till mamma och hämta träningskläder  och min mp3 så jag kan ge mig iväg på en joggingtur. Just ja, kan ju avslöja det att det garanterat är runt 6 km jag springer här hos Jimmi, inte fy skam va!? Fast jobbigt är det hehe:P

Måste fixa till nån mat som jag kan ta med ikväll också, nåt som jag kan äta på min rast.
Vet inte vad jag ska hitta på men det finns ju alltid nudlar så det ska nog lösa sig:) I princip ala andra som jobbar på MAx köper sin lunch där och får personal rabatt med 15% men det orkar inte jag. Dels blir jag inte nå spec sugen på Max-mat när jag står i det i flera timmar och dels känns det onödigt när man ändå inte får så himla mkt rabatt. Jag menar det blir ju ändå nån hundring i veckan som går till mat då om man köper och äter varje gång man jobbar. Varför inte lägga de pengarna på nåt vettigare? Dessutom är väl inte Max mat den nyttigaste man kan äta i längden, långt ifrån. Just p g a dessa orsaker tar jag alltid med mig egen mat hemifrån som jag äter och så får det bli även ikväll alltså.

Nej, nu ska jag klä på mig och köra hem till min mor så jag kan jogga innan det börjar mörka. Ser för övrigt ut att vara jättefint väder ute idag:) Nästan blå himmel och sol, lovely! Jag skriver nog senare sen jag joggat klart. Hoppas ni får en lyckad dag!

Kommentarer
Postat av: Linn

Okej! på så vis. såg att den omtalade vagnen kommit på plats :P

Jag får jobba på lite olika har jobbat näsytan varje dag sedan jag slutade på Max så det går jätte bra! :) är skit kul!



Tackar!:)

2008-11-07 @ 17:49:49
URL: http://osterberglinn.bogg.se
Postat av: Sofia

Det är bra med pengar ja:D jobbar du alla helger eller? har du fått heltid där, eller är det en halvtid?:)

ja de känns skönt att få nåt:)

jo jag ha ju de, och de va sög, fast de kan ju bero på att de va 10 pers där:P

2008-11-07 @ 23:10:09
URL: http://rosesrred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0