"Vi skulle vilja beställa 10 st originalburgare"

Först lite om gårdagen...
Hade en mkt trevlig dag igår:) först jobbade jag och det var iofs lite drygt men det gick ändå hyfsat bra. fick sluta redan kl 16 också ist för kl 19 då jag egentligen skulle sluta så det var riktigt skönt även om det förstås innebär att jag går miste om pengar. Nåja, såna smällar får man ta ibland:P

Efter jag jobbat for jag och hämtade Maria och vi handlade in saker till kvällen (en handling som blev  spektakulärt konstig och knasig eftersom vi kom på att vi skulle handla på ett annat ställe just när vi plockat på oss alla varor vi skulle ha, haha). Typiskt oss alltså, lr jag kanske ska säga typiskt mig eftersom det faktiskt var "min idé" att vi skulle byta affär. Jag och Maria skulle sedan fara och for också sen hem till Jimmi för att se Skilda världar, underbart:) Men innan vi kunde köra hem till Jimmi var jag tvungen att vända och köra tillbaka in till Max igen. Om jag hade gömt något? Svar nej. Haha, men jag var så illa tvungen iaf och jag ska förklara för er varför.
 
Jag hade fått ett väldigt konstigt sms såg jag efter att jag jobbat klart Det var från min pojkvän som skrivit att han och Weppan vile beställa 10 st originalburgare. Jag trodde givetvis att det var ett skämt, jag menar vad ska man tro? Men när jag ringde upp min käraste visade det sig att det var allvar, hahaxD Med andra ord så ville de altså VERKLIGEN ha 10 st originalburgare. Efter många om och men blev jag övertalad av Weppan att åka in till Max igen och köpa 10 st såna. Vid det tillfället befann jag mig nämligen vid Maria, en bit bort med andra ord. Det slutade iaf med att mina konstiga killar fick sin vilja igenom och sen kunde de äta originalburgare hela kvällen och natten, haha! Det gick på 400 spänn totalt men de var rätt nöjda iaf kan jag lova:) Detta var alltså anledningen till att jag var tvungen att köra tillbaka in till Max.

Jimmi och Weppan spelade Wow under fredakvällen medan jag och Maria såg Skilda världar. Efter ett tag så fick vi dock med dem på att spela ett spel med oss som hette: "Vänner och fiender". Det var roligt haha:P Intressant också för den delen. Efter att vi spelat tog vi en kort promenad under den stjärnklara och otroligt vackra himlen:) Jag älskar verkligen att kolla upp mot stjärnorna alltså, det är så oerhört mäktigt! När vi kommit in igen tog vi och såg klassikern (och en av mina favoritfilmer) "Torsk på Tallin" eftersom Weppan överaskande nog inte hade sett den innan:O De som inte har sett den filmen har missat mkt, hehe. När filmen var slut gick jag och Jimmi och la oss. Klockan hade vid det laget hunnit bli rätt mkt (3-4 närmare bestämt) men det gjorde ingenting. Nog för att jag skulle jobba halv 12 nästa dag (läs idag) men ändå:P Har man bra sällskao och sysselsättning i allmänhet så spelar sånt ingen roll.
 
Och nu om dagen...
Jag var rätt trött i morse men jag klev ändå upp så jag hann med både att skjutsa hem Maria och sedan sj fara iväg på jobbet. Det gick bra att jobba idag även om jag var lite "småyr". Jag fick dressa (göra i odrning hamburgare i typ 3 timmar och det var rätt svårt men småkul också. Jag insåg iaf ganska fort att man måste ha ett jävla tempo, detta för att kunderna inte ska få stå och vänta för länge:S  Fick hjälp utav Kajsa också som tur var, annars hade jag aldrig klarat av allt. Hur som helst så var det kul att prova lite nytt iaf, och vem vet? En dag kanske jag är skitsnabb och bra på just "den grejen".

Nu är jag helt slut i mitt huvud så jag ska unna mig sj att vräka i mig onnytigheter och bara slappa i lugn och ro med att se Skilda världar (finns det nåt annat att se?;P). Jimmi och weppan kommer nog tillbirnga resten av kvällen med att spela Wow så det passar bra. Det innebär att jag kommer få lugn och ro, precis vad jag behöver efter en sånhär dag:) Återkommer kanske imorrn om jag orkar. Jobbar 11.30-20  imorrn också, men när jag kommit hem fr jobbet kanske jag knapprar in nåt inlägg.

Hoppas ni alla har en bra helg och njuter av den, allra helst om ni är ledig.
Take care!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej hej! Allt bra med dig? sorry att jag inte har svarat på dina inlägg. Tycker att det är dåligt att man måste skriva in en kod om man inte är inloggad på blogg. Eller kanske är du som gjort så? heheh blir ju alltid fel när man skrvier. Än hur tydligt det står. Konstigt de där. Alice är en katt. du kanske bara skrev fel. Du skrev nämligen hund:D Jo det går ganska bra och för att bara ha gått två dagar så jaga iris iallfall inte katten. Kram Angelica

2008-11-23 @ 12:52:15
URL: http://angelicapmlindgren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0