"driven" är svår!

De senaste dagarna har jag ägnat åt att jobba, sova och äta. Har typ inte hunnit med något annat men det kanske inte är så konstigt när man jobbar som i fredagsnatt och igår (lördagnatt) 10 timmar vardera natt. Man blir mkt trött kan jag lova och när man sen också kommer hem runt 5-tiden på morgon så är det lätt hänt (spec för mig) att man är uppe 1 och en hav timme till innan man går och lägger sig. Hur som helst så har det gått bra för mig att jobba totalt sett iaf.

Fredagnatten var hur lugn som helst, vart tusan var allt folk!?
Vi som jobbade bara väntade på att det skulle "smälla" till med folk och att den vanliga krogruschen skulle börja som vanligt men den uteblev sannerligen. Visst kom det folk men inte alls så mkt. Jaja, jag klagade då inte iaf utan tyckte det var jävligt skönt att jobba. Äntligen en helgnatt då man kunde slippa stressa!:)

Om det var lugnt under fredagsnatten så var det allt annat än lugnt på lördagnatten.
Det kom en hel del folk och det blev rätt stressigt:/  Men klockan gick relativt fort iaf och rätt som det var så var klockan 3 och det var stängningsdags, skönt. Kunde dock inte stämpla ut föränn 4.45 (skulle ha stämplat ut 4 egentligen men) eftersom serveringen (där ute där folk sitter och äter) var allt annat än fin. Tog en jäkla tid att plocka in alla brickor, allt skräp osv tills det såg bra ut men tillslut så var man färdig iaf.

Idag har jag också jobbat. Har bara jobbat 5 och en halvtimme idag (16-22) dock och det kändes skönt:) Var rätt seg efter de tre senaste arbetsdagarna kände jag så därför var det extra skönt. Som tur var var det rätt lite folk idag iaf och det var härligt. Fick pröva att packa några hamburgare i papper idag föresten och det gick rätt så bra:) Var ganska roligt dessutom:) Hoppas jag för göra det nån mer gång. Fick också pröva på "driven" (att sköta "drive-in") lite senare på kvällen men det gick inte alls lika bra, haha. Kom typ jättemånga bilar, lr ja egentligen var det väl inte SÅ många men 5 bilar var för mig (en  grymt oerfaren person som ska ha hand om "driven") jävligt mkt! Haha, det hela slutade typ i kaos. Kunde inte hålla reda på nånting i princip och jag blev bara mer och mer stressad över alla nya bilar som kom in till "driven" och ville beställa. Jag fick tillslut övergå till kassan därinne ist (som jag är van vid att ha) och det var verkligen underbart! Men en vacker dag ska jag banne mig försöka lära mig "driven" och göra den bra också, det skulle jag vilja. Men det lär dess värre dröja är jag rädd:P för den var verkligen svår altså. Tur att en viss person som beställde av mig i driven var grymt trevlig iaf:D - Jag älskar verkligen hederliga människor som du, tack!

Nu är jag iaf ledig imorrn och sedan jobbar jag tis (9-13.15), ons (8-17), tor (8-17) och fre (9-19).
Inte dåliga tider den här veckan med andra ord, inte dåliga alls faktiskt:) Ska bli skönt att få vara ledig nästa helg också. Då ska jag och min käre pojkvän fara på Paradisbadet:D - Det ser jag fram emot!

Resten av kvällen/natten ska jag ägna åt att se "Bonde-söker-fru"-avsnittet från i onsdags och äta "Salt och blandat" och lite frukt. Innan jag for från Max hit till Jimmi var jag nämligen smart nog att handla in lite saker på Hemköp. Köpte "Salt och blandat", lite apelsiner och clementiner plus mjölk. Jag handlade även in marmelad och mjukbröd. Marmeladen köpte jag dock nästan i onödan eftersom vi redan hade marmelad här hos Jimmi men nåväl, man kan väl inte hålla reda på allt jämt, lr hur? Kanske läser lite i mina lånade böcker senare inatt också, är på tiden att jag börjar. De ska ju lämnas tillbaka den 1 dec, nog för att man alltid kan låna om dem men ändå:P

Jimmi har föresten redan gått och lagt sig eftersom han börjar jobba 7 imorrn. Själv är jag inte så trött än dock eftersom jag somnade 7 igårnatt och gick upp typ 2 idag:P Jag har verkligen vänt på dygnet dessa dagar men det kan jag den här gången skylla på jobbet. Det är alltså inte jag som är "boven i dramat" som vanligt;P

Nej, nu ska jag slappa för hela slanten. Det har jag banne mig gjort mig förtjänt utav efter dessa jobbdagar! God natt på er och se till att njuta av att ni är lediga (om ni nu är lediga dvs:P)!

Kommentarer
Postat av: Linn

jaså är det bara en vecka. då är det ju inte så farligt. jag älskar miami ink. vi är beroende typ :)

2008-11-10 @ 07:06:52
URL: http://osterberglinn.bogg.se
Postat av: Martina

Hej! I helgen så bodde jag och gubben min på hotell nere i sundsvall och var även på casinot och åt och spelade. jätte super roligt var det! Jag dansar street/hiphop med i en grupp där caldon är koregraf :) Super skoj!! :) hur har din helg varit?

2008-11-10 @ 20:55:52
URL: http://Mjohansson.devote.se
Postat av: Julia

kul blogg att läsa :p



Kika gärna in på min blogg, just nu är det hiss&diss samt tips om parfymer.

2008-11-10 @ 21:02:43
URL: http://juliaalindblad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Trevlig kväll på dig! :)

2008-11-10 @ 21:03:35
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Marika! Ser att du jobbar och sliter. Hoppas du har det bra. :)

2008-11-10 @ 22:48:32
URL: http://metrobloggen.se/orebrostudent

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0