Mkt att planera & göra

Snart måste jag börja fara in till jobbet eftersom jag börjar 16 men än så länge återstår det ett antal minuter som jag ska ta tillvara på. Det blev en mysig kväll igår. Kikade först lite på "Röd snö" med Stefan men sen när Helena, Micke och Åsa kom hem som varit och tagit skoterkortet alla tre (Grattis till dem!) så såg vi "Jönssonligans största kup" istället. Blev en hel del intressanta och roliga pratämnen som vanligt så det var trevligt. Efter filmen gick alla upp och la sig medan jag la mig tillrätta i min säng och såg reprisen av "Mästarnas mästare" på nätet:) Lilla praktiskt då. Tänkte först vara onyttig och äte glass till men jag hann ändra mig och åt istället två morötter och två apelsiner som jag skurit i klyftor, mums!

Har kommit fram till att jag har en del att planera och göra de närmsta dagarna. Först och främst måste jag ta mig in till stan för lämna tillbaka böcker på biblioteket och förhoppningsvis låna några nya. Men sen måste jag också köpa "Alla-hjjärtans-dag-present" till Jimmi eftersom det ju är på lördag. Trodde inte det var så snart men tydligen så är det det. Vet inte allls vad jag ska köpa men jag kommer förhoppningsvis på nåt . Vidare måste jag prata med de på arbetsförmedlingen om framtida studier. Tja, det är väl det jag har att göra i stan.

Sen måste jag också planera hur jag ska göra på lördag då jag ju först ska på Modomatch och sen gå ut med mina underbara vänner på kvällen.
Måste planera vad jag ska ta med mig, hur jag ska göra med skjuts/bil in till stan mm. Är en hel del att tänka på faktiskt. Lättast vore ju om man hade nån form av skjuts till matchen först och sedan hem från Krogen på kvällen men man ska inte hoppas på för mkt. Jag har iaf sovplats hos Emmas mormor inne i stan i värsta fall så det känns tryggt.

Nej, nu måste jag börja göra mig klar så jag hinner till jobbet. Kan ju avslöja att jag jobbar till 21 ikväll för er som är intresserade. Det är alltså inte alltför länge, bara 5 timmar, skönt. Var dock ett tag sen jag jobbade nu så man lär väl kanske vara lite ringrostig men, men.

Jag bloggar nog ikväll efter jobbet skulle jag tro. Hoppas ni får en kärleksfull och allmänt trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0