Studietankar

Nu har jag varit ute ett bra tag idag. Har sprungit runt  "Märka" på 28 minuter och sedan har jag åkt skidor i djupsnön. Och då menar jag verkligen djupsnö. Sjönk ner hur mkt som helst med skidorna vilket gjorde att skidturen över lägdorna här hemma i Västanå tog mkt längre tid än vad jag trodde:S Sjönk ner så pass mkt att det inte direkt var så att man kunde åka nå fort heller. Det var alldeles för jobbigt för nåt sådant kan jag lova. Nåja, nu har jag åkt klart iaf och dragit upp ett spår som jag förhoppningsvis ska kunna åka imorrn också innan jag ska börja jobba.

Nu sitter jag här vid min dator nyduschad och fräsch i mjukiskläder, härligt. Resten av kvällen kommer jag förmodligen spendera inomhus. Har faktiskt tagit mig i kragen litegrann och börjat kika runt på utbildningar på arbetsförmedlingens hemsida, alltid nåt. Detta eftersom mamma tjatade på mig förut om att jag måste börja fundera och bestämma mig innan tiden bara rinner av. Visst har hon rätt i det men jag kan inte hjälpa heller att jag tycker det är jobbigt:S Det är så svårt att fatta beslut som kommer påverka hela ens liv. Svårt att veta vad som är rätt för en själv att göra liksom. Men liksom förut är jag inne på hälsa/sociologi så det blir nog garanterat nåt inom det tillslut iaf.

Borde nog gå till arbetsförmedlingen och prata med nån yrkes/studievägledare där också snart. Men först vill jag försöka kika själv på de alternativ som verkar finnas. Är nog bra att man försöker kolla själv innan man går dit så att man har någorlunda koll på vad man själv vill framför allt men också på vad som faktiskt finns. Det tror iaf jag.

Vore ju skönt egentligen att börja plugga till hösten på ett vis.
Väntar man ännu ett år så glömmer man väl snart bort allt vad att plugga innebär. Skulle inte förvåna mig iaf. Vore skönt också att faktiskt bestämma sig för nåt man vill hålla på med så man slipper fundera. Vill ju inte harva kvar på Max i tio år till direkt iaf, haha! Sen tror jag också att jag nog inte kommer att ångra mig alltför mkt oavsett vad jag väljer att plugga/bli. Jag tror nämligen jag kan anpassa mig och trivas på de flesta ställen. Man ska nog inte oroa sig så mkt egentligen över att man kommer att välja fel och blablabla. Det är jag själv ganska bra på att oroa mig över iaf. Och skulle man verkligen börja nån utbildning som känns helt åt skogen så kan man ju alltid hoppa av liksom. Det är ju inte kört bara för det.

Ska försöka ta tag i att lägga upp lite vinterbilder nu. Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0