Jag bara är för tillfället

Har nu varit här hemma hos min mor i Västanå i hela 5 dagar och det har varit skönt på många sätt. Älskar verkligen den här platsen - huset, naturen, omgivningen, människorna...allt egentligen! Mkt beror väl säkerligen på att man har så många fina minnen härifrån också. Saknar visserligen att vistas i Jimmis hus och vara med Jimmi men jag tror ändå det är bra att man har varit därfrån och ifrån varandra ett tag så man får lite perspektiv på saker och ting. Förhoppningsvis ska vi (Jimmi och jag) träffas imorrn när han slutat jobbet iaf:)

Jag har varit duktig ikväll och betalat in lite "räknings-grejer".
Har först betalat in pengar för ett s k friskvårdsavtal och sen har jag betalat in pengar för en 1-års-prenumeration på Pro Hockey. Jag får tydligen en snygg "Pro-hockey-mössa" också i och med det, inte dumt det:) Sen har jag faktiskt saknat den tidningen också. Jag prenumenerade ju på den för drygt ett år sen innan jag slutade. Tyckte att det kostade för mkt pengar mm. Men nu när jag verkligen fått igång mitt hockeyintresse på allvar igen, efter att ha haft en svacka nu under hösten och början på vintern, så känns det helt rätt.

Nu ska jag bara vara och ta hand om mig själv. Är ledig imorrn också innan jag jobbar igen på fredag och det känns underbart. Är verkligen välbehövligt att få vara ledig lite nu och då när man jobbar. Fick en förfrågan idag om att jobba 15-19 imorrn men jag tackade nej. Detta eftersom att det dels bara var 4 timmar och dels känns skönare att få vara ledig eftersom jag ju ska jobba i helgen med. Ska i och för sig förmodligen få vara ledig nu på lördag eftersom jag rykte in och jobbade extra i söndags men iaf. Hehe, och jag som skulle få vara ledig typ 4 dagar denna vecka...riktigt så har det ju inte blivit direkt. Detta eftersom jag "tog" några pass av en tjej som sagt upp sig och inte verkar vilja jobba där nu mer än nödvändigt. Så jag tog hennes stängningspass i måndags och igår medans hon tog mitt pass idag som ju bara var på 3 timmar. Smart av mig eftersom jag ju verkligen ogillar at behöva åka in till stan för att jobba bara ynka 3 timmar. Känns ju bara som slöseri med bensin nästan.

I övrigt har jag inte orkat tänka på vad jag ska göra av mitt liv, d v s vad jag vill utbilda mig till mm men förhoppningsvis orkar jag väl tänka på det snart. Just nu får jag mest bara ångest av alltihop det där och väljer därför att inte tänka på det utan lever i nuet istället. Kanske är det dumt, jag vet inte, men jag orkar bara inte just nu eftersom jag har så mkt annat att tänka på.

Resten av denna kväll ska jag nog läsa, äta och se en repris av "Mästarnas mästare" som jag ju missade igår eftersom jag ju jobbade. Känns skönt, riktigt skönt. Nej, nu blire till att käka nåt gott..jag känner hur hungern kallar:P Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0