Besviken

Har inte mkt att göra för tillfället så därför hamnade jag här. Vet inte varför men det blev så. Funderar på att se lite på "Pistvakt" men jag vet inte. Vissa saker tidigare ikväll gjorde mig upprörd. Ingen överaskning egentligen men jag hade faktiskt hoppats på ett annat agerande. Jag menar hur dum får man bli? Men skitsamma egentligen, varför ska man bry sig så mkt egentligen när man ju vet hur det är. Jag är konstig.

Ringde och bokade en tid på "Studieplus" igår föresten. Fick en tid ändå nästa vecka eftersom det tydligen var fullt nu i veckan osm kommer. Det känns mkt bra faktiskt, förhoppningsvis ska jag väl få lite mer klarhet i vad jag ska läsa och hur. Hoppas det iaf. Ja, det kan ju åtminstone inte bli värre vad gäller ovetskapen än vad det är nu, man får se det så.

Har inte spytt nå mer alls, inte mått dåligt heller. Men jag är ändå som på helspänn av nån anledning men det är väl bara eftersom man vet att man nyss varit sjuk antar jag. Vet inte när jag kommer att kunna somna ikväll heller eftersom jag sov rätt mkt, med vissa pausar iofs, natten som var. Imorrn blir det hockey om jag inte mår sämre. Det ska bli roligt:) Hoppas Modo kan spela lika bra som mot Skellefteå. Det vore underbart att se.

Känner mig ensam ikväll. Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Är jobbigt när andra inte tycks kunna varken förstå lr acceptera ens känslor. Jag hoppas väl i onödan men jag kan inte låta bli ändå, att vissa en dag ska  vakna upp och se saker och ting med samma ögon som jag. Det är inte så svårt. Men det blir väl svårt när man är olika I guess.

Borde rensa på min dator men  det orkar jag inte nu.
Blir nog att man sätter på "Pistvakt" iaf och försöker muntra upp sig själv. Lr kanske "Jönssonligan" om jag har nån bra film av dem på datorn d v s. Hmm, ja nånting blir det iaf för såhär kan det inte fortsätta. Varöfr har tråkigt när kan man låta bli liksom?

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0