Ledig idag:)

Är helt ledig idag vilket känns väldigt skönt. Det tog jävligt mkt på krafterna att jobba i helgen. Igår när jag vaknade kände jag mig skittrött plus att mina fötter värkte efter de 11 jobbtimmarna i söndags. Kände mig allt annat än sugen på att jobba 7,5 timme men vad gör man då man är schemalagd? Tvingade mig iaf iväg till jobbet och väl där gick det faktiskt rätt bra ändå trots allt. Är dock himla nöjd över att vara ledig idag, känns som att jag verkligen behöver det.

Imorrn fyller jag ju 20 år också, hör och häpna! Känns rätt mysko faktiskt överhuvudtaget. Känns inte som att jag ska fylla år nu, och allra helst inte 20 år som ju faktiskt är hyfsat speciellt trots allt. Imorrn är man ju inte tonåring längre som man ju varit de senaste 6 åren.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Har städat lite här i Jimmis hus hittils idag och sett sprinten som ju tyvärr inte gick så bra, varken för herrarna lr damerna men, men. Sov länge gjorde jag också och jag drömde nån konstig och läskig mardröm som jag tror att jag drömt nån gång förut för inte alltför lägnesen, skumt:S Var skönt att sova ut iaf trots mardrömmen. Nu ska jag nog ringa upp Emma som ringde för ett tag sen men då var jag upptagen med att se sprinten, haha:P Borde kanske föresten fara hem till Västanå senare idag också men det känns lite drygt att använda bilen när den läker så mkt bensin:( Kanske väntar tills Jimmi kommer hem från jobbet. Jo, så får det nog bli.

Nu ska jag ringa upp Emma och sedan gå ut och gå en sväng. Är ju jättefint väder ute faktiskt, soligt och fint. Inte speciellt kallt heller, nice. Ta vara på dagen, det ska iaf jag försöka göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0