Bråttom

Nu ska jag fara in till stan så jag hinner lämna tillbaka några böcker innan jag börjar mitt arbetspass. Börjar halv 5 så jag borde ju hinna men jag måste lägga på ett kol. Tusan också, borde äta nånting innan jag börjar jobba också kanske, hur ska man hinna det då? Hmm, jag får ta med mig nån macka i bilen lr så. Viktigt att äta innan man börjar jobba då man inte har nån rast under arbetspasset. Jag jobbar dock bara 4 timmar till halv 9 så det borde ju gå bra.

Har inte gjort så mkt annars idag. Såg det 15-km-loppet i klassisk stil men det gick ju dess värre inge bra alls för svenskarna:( Mkt berodde på att man valt fel valla tydligen, typiskt. Nåja, bara att ta nya tag tills på söndag då nästa lopp är.

Nej, nu måste jag skynda mig. Ikväll blir det kanske en liten filmkväll med Emma och Maria föresten men det är inte säkert. Det beror om vi orkar. Vi får se hur det blir helt enkelt. Vore ju trevligt att träffa mina fina vänner men ja vi får se som sagt var. Ska ju jobba hela 9 timmar imorrn så man måste ju ha krafter till det också.

Nej, ska dra iväg nu så jag hinner. Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0