jobb & sen skidåkning

Jag lyckades ta mig upp i tid som tur är:) Vaknade faktiskt redan kl 6. Tur man har en "innerlig" väckarklocka när det behövs. Fast jag orkade inte gå upp då utan somnade om och vaknade lite nu och då fram till kl 9 då jag bestämde mig för att kliva upp. Tack vare det så har jag hunnit ta på mig kläder, sätta i motorvärmaren till bilen, ätit frukost, läst ÖA lite och gjort i ordning matlåda. Är jag inte duktig så säg;P Nu måste jag strax bege mig ut i kylan (okej, det är väl inte så jättekallt idag egentligen men är man trött så blir man lätt frusen...allra helst jag:P) för att borsta bort snön från bilen och sedan fara in till stan och jobbet. Jag jobbar 11-19 idag vilket känns lite halvdrygt men det ska nog gå bra trots allt. Har ju vart ledig nu i två dagar så man lär ju vara lite halvseg i början men det ska nog gå ändå.

Efter jobbet kanske Helena och Betty ska lifta hem till Västanå med mig. Lät som det igårkväll iaf men man vet ändå aldrig. Får ta och slå de en pling sen jag slutat helt enkelt och höra mig för. Ikväll ska vi åka skidor på "fjället" för det ska nämligen bli fullmåne ikväll, mysigt. Kommer säkerligen vara rätt sliten eftersom jag jobbat hela dagen också men det är smällar man får ta. Jag lär ju sova gott i natt om inte annat iaf:P Haha, jag kommer verkligen somna som en stock.

Imorrn är jag förhoppningsvis ledig från jobbet eftersom jag jobbade i söndags men för säkerhetsskull ska jag höra mig för idag så det inte blir några missförstånd lr så.
Man vet ju aldrig liksom. Har inte så många planer för i helgen direkt förutom skidåkningen ikväll. Har ju egentligen bara lördagen till mitt förfogande eftersom jag ska jobba på söndag från tidig morgon fram till 17 på em. Skulle vara kul att spela nåt ikväll lr imorgonkväll men jag vet inte. Jag får se vad det blir av den här helgen helt enkelt. Alltid blir det nåt.

Nej, nu ska jag ge mig iväg så jag hinner på jobbet utan att behöva köra så fort. Hoppas ni får en trevlig dag med era nära och kära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0