Gillar SVT play

Idag har jag jobbat 11-19 och det har gått överaskande bra med tanke på hur trött jag kände mig innan jobbet i morse. Trodde det skulle bli en dryg middag idag med tanke på att det var hemma match för Modo men eftersom vi ringt in två personer extra att jobba över middagen så gick det finfint. Visst det blev en lång kö runt halv 6 därinne i nrestaurangen men det är ändå så skönt när man känner att man har tillräckligt med personal så att alla kan bidra plus att man inte blir überstresad själv och känner sig dålig. Det är ju långt ifrån alla ggr på mitt jobb som vi har tillräckligt med personal enligt mig så idag blev jag alltså positivt överaskad:)

Efter jobbet har jag inte gjort så mkt. Hade en hel del att räkna i min kassa med tanke på att jag jobbat 8 timmar ca så därför kunde jag inte stämpla ut föränn 19.25. Efter jobbet drog jag in på Hemköp för att köpa en dressing till tonfisksalladen som jag och Jimmi tänkt göra. Av en slump(?) råkade jag köpa en Magnumglass också hehe;P Men det var så längesen jag köpte en GB-glass sist så det tycker jag att jag var värd:) Lite onödigt kanske med tanke på att det ju dessutom är mitt i veckan (lr ja i början av veckan t o m) men, men:P

Väl här hemma har jag varit duktig och gjort lite tonfisksallad åt mig och Jimmi. Ska göra en större tonfisksallad imorrn när jag förhoppningsvis har mer ork än vad jag känner att jag har just nu för den saken. Har även pratat lite med Helena och mor på mobilen, trevligt:) Såg lite på Modos match mot HV också men det gick ju inge vidare.

Nu ska jag ta lite blåbärsyoughurt och kanske en semla(?):P och se en repris på webben av "Mästarnas mästare". Det gick ju tidigare ikväll på SVT men jag hann aldrig hem så att jag kunde se det. Jälvigt praktiskt att man numera kan se repriser och sånt på webben och med bra bildkvalitet dessutom, perfekt. En annan sak jag uppskattar med det är att man kan trycka paus när man vill, är ju lite svårt att göra det när program går på tv som ni ju alla vet;P Måste man exempelvis gå på toa lr liknande är det bara att pausa programmet och sedan trycka igång det igen när man vill:) Dessutom kan man ju backa programmet också vilket inte heller är nå dumt alls. Mkt praktiskt om man exempelvis inte hör vad en person säger lr liknande. Nej, fan vad sugen jag blev på att se det där nu.

Dags för mig att kika på "Mästarnas mästare" men först kanske jag läser lite bloggar. Jo, så får det bli. Ha de gott allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0