Troligen magsjuka

Jag är inte på nå jättebra humör för tillfället:( Detta eftersom jag har spytt och mått dåligt sen 4 i natt. Här kommer en liten resumé av mina senaste timmar.

Jag bytte till mig stängningen igår med en annan kille och det gick rätt bra. Stämplade ut halv 3 i natt och började köra hem. Kände efter jag kört ett tag att jag mådde dåligt så jag stannade efter vägen i den kalla februarinatten. Efter ett tag spydde jag efter vägkanten som väntat. Jobbigt men det känns ju iaf skönt efter att man spytt. Jag fortsatte efter ett tag att köra hem och väl hemma duschade jag och åt jag en macka, ett glas mjölk och lite youghurt eftersom jag tänkte att min "spya" kanske bara var nåt tillfälligt. Jag la mig och sov runt 4 men vaknade runt halv 5 av att jag var tvungen att kliva upp för att spy. Spydde upp det jag ätit nån timme innan och gick sen och la mig igen. Nästa gång jag vaknade var klockan runt 7 på morgonen och Helena och mamma var vakna för att de skulle fara på praktik respektive jobb. Jag klev upp och spydde och bad Helena ta upp en hink till mitt rum eftersom jag fått magsjuka. Efter ett tag gick jag än en gång och la mig och vaknade än en gång runt 10. Åter igen för att spy men jag lyckades ta mig till toan iaf. Satt kvar ett bra tag innan jag än en gång gick och la mig. Man kan ju inte påstå att man sover vidare bra när man mår dåligt och vaknar p g a illamående då och då. Nästa gång jag vaknade var klockan runt 3-halv 3 på e m men denna gång var jag inte tvungen att spy. Kände mig lite smådålig men jag mådde inte illa och spydde inte heller iaf.

Har varit vaken sen dess och tittat runt på datorn. Har lyckats få i mig vatten och nu också blåbärssoppa som jag hittade i vårt kylskåp nere. Fan vad god blåbärssoppan är alltså:D Kan säkert till viss del bero på att man inte ätit/druckit nåt annat än lite vatten på 12 timmar men ändå. Jag älskar blåbärssoppa just nu:) Kommer dricka upp hela paketet snart tror jag:P Jag hoppas man inte är dum och har lyckats dricka för mkt och för snabbt bara men än så länge känns det bra iaf:)



Vet inte riktigt skillnad på magsjuka och matförgiftning heller? Tycker man bara borde spy en gång om man blivit matförgiftad och då att man spyr upp den "dåliga" maten man ätit. Man borde ju inte behöva spy flera ggr då lr? Samtidigt har jag bara spytt var tredje timme i 9 timmar och sen har jag inte spytt nå mer. Förhoppningsvis har jag väl fått nån kortvarig magsjuka bara. Lr ja bara och bara men förhoppningsvis håller den inte i sig i flera dagar iaf.

Skulle egentligen ha jobbat inatt men jag ringde runt 9 i morse och sa att jag blivit magsjuk så nu hoppas jag de hinner få in nån vikarie
. Det var roligt att höra att personen som svarade tyckte det var bra att jag ringde så pass tidigt iaf och inte tjatade om att jag visst skulle jobba o s v:) Nu ska jag lägga mig och fortsätta skriva på msn och se "Röd snö". Är så skönt att må bättre nu:) Det är verkligen inge roligt att vara sådär hängig och illamående.Mamma var föresten snäll för en liten stund sedan och kom upp med fil, "Ahlgrens bilar" och skorpor. Det ska jag knapra på kan ni lita på. Det är verkligen gott att äta och dricka saker alltså:)

Hoppas ni mår bra och får en härlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0