Snön vräker ner

Har haft en ganska så bra helg tillslut. I fredags jobbade jag som sagt och sen bar det iväg på månskenstur i vinternatten. Denna gång var det jag, mamma, Helena, Ola, Stefan och Micke som trotsade mörkret. Det gick bra trots att det var hela 16 minusgrader och därmed rätt kallt. Tur man hade "skotermössa" som täckte kinder och hals annars hade man väl frusit ihjäl lr nåt:S Värst var det på hemvägen då det blåste och snöade jättemkt, nästan som en snöstorm, uscha! Men man överlevde iaf. Blev inget "milspår" utan det "kortare" båda vägarna men det var nog lika bra det eftersom klockan var hela 1 på natten ändå innan vi kom hem igen från fjället.

Igår tog jag det ganska så lugnt. Gav mig iväg på en skidtur på Västanålägdorna med min mor, trevligt. Lite jobbigt dock att skidspåren sen förut snöat över och det därmed var rätt djup snö att "skida" i men vad är det man säger? Det man inte dör av härdas man av och det tror jag stämmer rätt bra. Som tur var hade man ju varit smart nog att ta på sig täckbyxor också och därmed hade jag inga större problem med all snö:)

Efter skidturen gick jag upp och hälsade på min far en sväng. Såg lite av matchen mellan Sverige och Tjeckien, fikade och snackade. Det var trevligt. Kvällen böljade sen en del upp och ner. Hade lust att åka och hälsa på Stefan och Helena i Stefans nya lägenhet men eftersom jag skulle upp och jobba tidigt på söndagen (läs idag) så insåg jag tillslut att jag fick ge upp idén. Det hela slutade tillslut med att jag for till Jimmi och såg Melodifestivalen. Måste säga att jag blev rätt besviken på hur vårt svenska folk röstade. Fattar inte hur Emilia kunde gå vidare med sin låt. Visst den var hyfsad men inte nå speciellt. Då tycker jag den där grupåpen som vann "dansbandskampen" (har glömt namnet) var mkt bättre med sitt bidrag. Men men jag röstade ingenting så då ska man väl inte klaga egentligen men det är svårt att låta bli. Jag tycker också det första bidraget "Tic, tac, toe" (visst hette de nå sånt?) var riktigt bra men inte fick de gå vidare inte. Och den där internationella juryn, vad gör de då liksom? Jo, de skickar Carolina uaf Ugglas låt vidare. Vilket skämt alltså. Den låten var väl inte alls nå vidare. Sen tycker jag inte om hennes röst heller, den är alldeles för falsk och gnällig. Hoppas de blir bättre låtar och framför allt bättre röstning nästa vecka.

Idag gick jag upp tidigt för att hinna in till jobbet som jag ju trodde att jag började kl 8. Var duktig och lyckades ta mig upp kvart i 7 så jag hann äta frukost, göra matlåda och sopa av bilen som ju var nästan översnöad pga allt det snöat de senaste timmarna När jag kom fram till Max upptäckte jag att jag inte började föränn halv 9, typiskt. Jaja, jag roade mig med att läsa lite i nån Modotidning som låg däruppe. Man hann ju vakna till innan man började jobba iaf, alltid nåt. Sen är det ju också bättre att vara för tidig än för sen, man får väl se det så. Det var hellugnt med folk idag faktiskt, beror förmodligen på vädret. Jag menar det är nog inte många som beger sig ut med bilen i onödan när alla vägar och sin bil nästan snöat över. Nej, jag tror det här är en dag som många sitter inne och pysslar hemma istället. Eftersom det var så pass lugnt med folk (lugnare än vad det brukar vara på vardagar t o m!) så fick jag klocka ut och fara hem redan 13.30. Egentligen skulle jag sluta 17 men vad gör man liksom?

Vet inte riktigt vad jag ska göra av de här timmarna nu. Hade ju som ställt in mig på att jobba men nu vips är man hemma i Jimmis hus igen och ledig.
Jag ska iaf försöka klä på mig ordentligt och gå ut och skotta undan lite snö. Det snöar som 17 alltså. Haha, det hade föresten blivit trafikstockning vid e4:an upp förbi Paradisbadet inne i stan också. Det stog typ 3-4 lastbilar där som inte kunde ta sig uppför backen också kom det nån polisbil dit också som dirigerade om trafiken tillfälligt. Jojo, så kan det gå om det snöar mkt.

Nej, ut och skotta snö och sen dricka nåt varmt, te lr nyponsoppa. Det ska jag ägna mig åt nu. Sedan blir de kanske till att städa lr fixa nåt härinne. Ska förmodligen se finalmatchen mellan Sverige och Finland i LG hockeygames också. Eftersom jag fick sluta tidigare så hinner jag ju nu se hela matchen om jag vill:) Hoppas ni får en trevlig dag och se försten upp så att ni inte snöar inne!;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0