Stackars Foppa!

Var inne på Aftonbladets hemsida och läste lite angående Foppa och hans krånglande fot. Ikväll kunde han ju tyvärr inte spela för Modo och hjälpa till mot HV. Tycker riktigt synd om honom faktiskt. Tänk att vilja spela så jäkla mkt och sen bara inte känna att man kan ge allt/spela pga en skadad fot. Trodde faktiskt det skulle gå vägen den här gången med hans fot men tydligen inte. Hoppas, hoppas, hoppas de hittar nån bra lösning med foten snabbt för Modo behöver verkligen Foppa just nu. Även om han är matchotränad är han ändå Foppa och har verklig hockeymagi i sig. Jag håller tummarna även om jag skulle ha full förståelse för om han nu skulle ha tröttnat och ta beslutet inom de närmsta dagarna att lägga karriären bakom sig. Men jag tycker att han och hans kärlek till hockeyn förtjänar ett roligare slut än ett sånt här. Fast allt slutar ju å andra sidan inte heller alltid lika lyckligt som i sagorna tyvärr.



Hittade ett riktigt roligt inlägg på Tomas Ros Matchblogg. Läs och begrunda här nedan, allra helst det som står med fetare text (förstås!). Där är det riktigt kul-kluriga, hehe:) Älskar verkligen sånt där alltså:D

Skrivet av matchbloggen 17 februari 2009, klockan 19:31

Djurgården–TImrå
Djurgårde inledde piggast och hade två PP tidigt i matchen. Kul att se hur trötta djurgårdarna, förstafemman med Anger, Bremberg, Ottosson, Holmqvist och Ragnarsson, blev när de var inne på 1,45 utan att behöva byta.
***
Matchen ser ut att bli riktigt rolig. Många tacklingar och tuffa tacklingar och så lite irriterat. Sonnenberg och Printz har redan smakat på varandras handskar. Och så har Challe Berglund missat i ett byte och det resulterade i att Timrå körde med sex utespelare på isen. "Challe Berglund håller på Djurgården" sjöng klacken - passande, mkt passande.
***
Johan Backlund har varit lysande i Timrås mål - hittills.
(Tomas Ros, Hovet)


Kommentarer
Postat av: Linnsan

okej. jo funderar i sommar eftersom förskolorna har semester stängt så. måste ju ha sommar jobb. ska snacka med chefen på max nu och kolla läget hörde av erik att hon var bra! det är ju kul.

2009-02-18 @ 07:24:40
URL: http://osterberglinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0