Vackert med snö

Gick rätt så bra att jogga förut. Synd bara att mina broddar under skorna funkade så jäkla dåligt, fastnade bara massa klibbsnö och gegga under de typ. Slutade med att jag tog av de efter halva biten och det gick bättre. Inte just nå halt heller så jag halkade inte nånting alls. Tur det. Tycker verkligen om att träna utomhus, så härligt att vara ute i naturen och i den friska luften.

Vidare ikväll har jag läst om "Cirkulationssystemet", känns som att jag har koll på de mesta nu faktiskt:) Försökte läsa lite på fysen också. Finns en hel del där som jag inte kan. Men det kommer väl förhoppningsvis. Det måste det bara göra.

Fick två foton på min mejl från min kära mor ikväll föresten:) Var värsta snöbilderna från vår tomt däruppe i Norrland, tagna idag - mkt vackert! Får rakt lite hemlängtan nu faktiskt. Fast vi har ju snö här i Värmland också men på bilderna såg det ut som att de hade ännu mera snö därhemma:) Inte så jättestor skillnad men ändå. Kommer det mer snö här så kan man ju snart åka längdskidor, trevligt:)

Ska krypa ner i sängen nu. Ska ta mig upp tidigt imorrn så jag hinner plugga, städa och träna styrketräning. Vill försöka laga nån vettig mat också. Får se hur mkt man hinner/orkar med. Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0