Palpera är då inte lätt

Nu var skolan avslutad för dagen men tyvärr inte plugget. Fick iaf palpera idag för första gången och det var ju allt annat än lätt. Skulle hitta kotor som C5 och allt vad de nu hette:P Inte det lättaste men men man lär väl sig eftersom förhoppningsvis. Måste verkligen plugga denna vecka alltså. Om en vecka har jag prov på "cirkulationssystemet" och veckan efter det har jag teoretiskt och praktiskt prov på "fysiska träningsmetoder". Träningsmetods-proven känns helt klart tuffast. Huvva! Men man får plugga på och hoppas på det bästa, man kan inte göra så mkt mer.

Lite synd att det ska regna ute, jag som tänkt jogga och allt:/ Funderar på om jag ska trotsa regnet och jogga iaf. Man är ju ändå inte gjord av socker så lite borde man väl ändå kunna tåla tycker jag. Jo, så får det nog bli.

Fick mitt gymkort på Selmas idag av Josefine också. Lite smålurigt bara då det ju står nån annans namn på kortet. Kanske inte spelar nån roll, bara det inte blir nå strul med det där. Kanske bäst man pratar med de på Selmas så att de vet. Vill ju som inte riskera att gå dit och träna och sen bli utkastad:P Måste dit och träna nån kväll också nu i veckan. Det är mkt nu känner jag.

Nej, ska ta nåt lätt att käka nu och sen ge mig iväg i regnet och halvmörkret med min kära mp3. Nu jäklar ska jag försöka få upp lite tempo i joggingen. I can do it! Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0