Segt huvud

Har tvättat och diskat ikväll. Sen har jag städat upp lite smått i allmänhet också. Har även försökt plugga fysiska träningsmetoder men har varit så seg i huvudet så det har väl inte gått sådär superbra. Känns inte som att nåt har fastnat ikväll överhuvudtaget. Tror jag behöver sova. Börjar kännas att man haft en del anspänningar nu de senaste dagarna med först ett prov och sen en redovisning. Båda sakerna gick ju bra tillslut men det tar helt klart en hel del energi. Hoppas jag inte börjar bli sjuk lr nåt sånt bara...hoppas verkligen bara att jag behöver sova.

Ska ta en lång och skön dusch nu och sen lägga mig och se "Sex and the city". Sen ska jag sova, sova och åter sova. Tror jag verkligen behöver det just nu. Ska ta nya tag imorrn med pluggandet och tränandet. Ska ju till gymmet direkt efter skolan med Josefine så då jävlar blire ös;)

Måste säga att jag är jävligt glad över att jag vågade ta chansen att flytta ner hit till Sunne och börja hälsoterapeututbildningen:) Har träffat så himla många trevliga människor här nere. Har så otroligt roligt med vissa att det nästan inte finns alltså:D Sen är miljön och dialekten här nere också jättespännande. Lär mig så himla mkt även utanför skolan, både om mig själv och om annat.

Nu blire duschen. Gonatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0