Vill till Norge

Har haft PH (processhandledning) idag och det var lika välbehövligt som alltid. Det var dock bara två stycken där (jag och en tjej till + läraren då) alla andra 4 personer i gruppen var sjuka tydligen. Gick iaf bra ändå. Efter Ph:n masserade jag Hanna, det gick ganska bra:) Måste jobba ner tiden bara och tänka på en del andra smågrejer. Men det bygger sig nog:) Ska satsa på massagen nu de närmsta veckorna så jag känner mig säker inför uppmasseringen i december. Jag tror/hoppas att det kommer att gå bra:)

Efter massagen var jag på LIA-info utomlands. Ganska intressant. Blev väldigt sugen på att vara i Norge faktiskt men jaa...vi får se hur det blir. Man har ju lite tid på sig att fundera. Ska kolla med alla andra vars de vill vara också. Skulle ju vara rätt kul att kunna åka tillsammans med någon/några också. Men åååh, jag vill till Norge:) lr kanske Island. Det hade också varit rätt häftigt.

Har slängt i mig mat nu, var verkligen hungrig som en varg.
Nu känns det bättre:) Ska låta maten vila ett tag och sedan ska jag faktiskt ge mig iväg ut och jogga. Får se hur det kommer att gå med tanke på att jag inte joggat på en vecka och en dag. Kroppen lär ju kännas lite halvseg efter sjukdomen men det är bara att bita ihop. Kommer kännas jävligt skönt efter joggingen:) får en sån himla kick av att träna.

Kvällen blir nog lugn för övrigt, har inget planerat och det känns skönt:) Kanske blir lite plugg och bara ta hand om mig själv. Måste vara utvilad inför morgondagen då jag har klassisk massage med Johan.

Nej, ska städa lite nu och kanske försöka plugga lite anatomi innan jag ger mig iväg på joggingturen. Ha en fin kväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0