Sömnproblem

Kunde omöjligt somna igår. Höll på att bli tokig. Jag som aldrig brukar ha problem med att somna...och när jag väl har det känns det så otroligt ovanligt som om nånting allvarligt måste vara fel. Man blir nästan orolig över sig sj alltså. Well, jag var väl inte allra smartast som körde igång en ny tvättmaskin alldeles innan jag skulle lägga mig och sova. Min tvättmaskin lever ju inte om lite om man säger som så. När tvättmaskinen väl slutat så låg jag dock fortfarande i flera minuter utan att kunna somna. All kunskap om cirkulationssystemet och fysiska träningsmetoder bara snurrade i huvudet på mig. Kände mig förmodligen alldeles för stressad för att kunna somna. Att jag sovit länge på fredagen gjorde väl inte saken lättare heller direkt. Somnade tillslut iaf fast då hade klockan hunnit blivit hela två:S

Hitills idag har jag iaf pluggat på cirkulationssystemet och städat lite smått. Funderar på om man ska orka ta sig ut i regnet och jogga om en stund. Lär ju dock vara jäkligt blött men det kanske är bra att få en paus i pluggandet trots allt. Detta trots att jag känner att jag måste plugga en massa till:S Finns så mkt som jag inte kan än. Hm, det får nog bli en joggingtur trots allt...är nog bra att få en paus då och då också fr pluggandet. Men först ska jag ta och vika och hänga tvätt.

Ikväll vet jag inte alls vad det blir men det lär visa sig. Känns nog som att det blir ganska lugnt iaf. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0