Sunnes galna uteliv

Var ute och såg Sunnes uteliv igårkväll för första gången:D Det var mkt trevligt och kul. Gick ut med mina goá klasskompisar Marcus, Sophie, Emelie och Mia. Frida var också med i början på kvällen och jag gjorde ordning mig tillsammans med henne. - Tack för smakråden, Frida..det behövdes! :) Hon for dock hem sen innan vi drog till "Selmas" eftersom hon skulle få besök med tåget. Kvällen var verkligen roligt måste jag säga. Haha, älskar mina klasskompisar:) De är riktigt härliga alltså. Sophie var jättesnäll också som lät oss åka med henne till en "källare" och sen till Selmas och sen hem igen. - Tack Sophie! Kan dela med mig några av mina favoriter från kvällen.

- "Det är storfest i en källare som ligger nånstans efter järnvägsspåret"
Förklaring: Mia och Emelie hade hört nåt från kvällen innan att det skulle vara fest i en källare men ingen hade riktigt koll på vem, hur lr vilka som hade festen. Anades dock att det var några "förpackningsdesignare" som hade festen. En källare sen också, vad tusan haha! Sophie var så klockren när hon sa nåt om: "Alltså en källare egentligen...det känns nästan lite kusligt hela den där grejen....fast spännande också." Det tyck' jag va bra sagt, haha! ;D Det slutade med att vi hittade till källaren där det var skitmkt folk, mörkt och varmt som tusan. Otroligt många i källaren hade klätt ut sig också lite kusligt sådär eftersom det ju var haloween. Haha, källaren var en upplevelse faktiskt. Vi var dock inte där sådär superlänge då vi ville dra vidare till Selmas. Men vem vet, man kanske hamnar i källaren fler ggr;)

- "...Det hänger nåt där bak..."
Vi stod vid en korvkiosk innan vi skulle fara vidare till Selmas och Mia och Sophie hade köpt åt sig lite mat. En raggarbil svängde in och parkerade bredvid Sophies bil. Vi höll på att prata på då Sophie poängterade nåt sånt här: "Men alltså kolla den där bilen...det hänger ju nåt där bak". Jag hann aldrig se vad det var som hängde då bilen redan parkerat bortanför Sophies bil och trodde hon bara sett fel lr skämtade typ. Men sen när raggarbilen skulle fara så såg jag att det faktiskt hängde något precis som Sophie sagt. Det såg ut som ett jeansbyxben faktiskt! Haha, helt sjukt. Varför hänger man sånt efter en raggarbil?? Förstår mig verkligen inte på sånt där.

- Jag fick hjärtat!
Vi stod vid korvkiosken och började småsnacka lite med han som jobbade i den och då bjöd han oväntat på klubbor till oss alla 4. En skulle slumpmässigt få en hjärtformad klubba. Sophie höll i klubborna först med pinnarna uppåt så man inte såg själva "godisbiten". Så fick vi andra ta en "pinne" (klubba) var och det visade sig bli jag som fick "hjärtklubban". Hm, jag undrar verkligen vad det kan betyda. För nån betydelse måste det ju ha. Jag vill tro att det är något positivt iaf=) 

" - Övik!?"
Jag var inne på tjejtoan och hade precis lyckats få åt mig en toalett (det var lång kö) då Sophie kom in på toan och ropade så för att höra om jag var där. Vågade inte svara faktiskt, haha:P var strax klar också och som tur var, var Sophie och Emelie kvar där utanför när jag var klar så då hittade jag åt dem:)

- "Du behöver inte vara blyg...jag är också blyg....men om båda vill så måste ju nån börja, annars händer inget"
Sant verkligen...Men om en inte vill då...men det är väl helt otänkbart antar jag...suck

Vidare skedde en del andra "aha-upplevelser" för mig under kvällens och nattens gång.
En sak är att jag insåg att jag inte gillar låtar som är "inne"/spelas ute nuförtiden. Man är väl gammaldags lr nånting;P Fasen också, tacka vet jag hemmafester då man själv väljer musiken:D Winnerbäck och Kent är så jäkla bra<3 Gud vad jag kan fastna i deras låtar alltså (lr hur Marcus;P). Många låtar de gjort kan verkligen beröra mig nå så otroligt och det är en underbar känsla.

- Tusen tack alla inblandade för en jätterolig kväll igår! Måste bara göras om, punkt slut. :D

Åh, vad jag gillar Sunne! :D Känns som att jag hamnat helt rätt. Gillar allt folk här också jättemkt!  Trots att jag ska försöka plugga en massa idag (har OTROLIGT mkt att göra de närmsta 3 veckorna) och diska (även det en massa, det vet ju du Frida;) ) så känns det faktiskt rätt bra. Tror jag verkligen behövde få komma ut och roa mig igårkväll och jag är glad över att jag tillät mig göra det. Känns som man fått lite andrum och ett annat perspektiv på tillvaron nu. Sen får man väl se hur länge det håller i sig men skönt så länge det varar iaf...:P

Men åter till vardagen nu kanske...käka nåt...diska och sen försöka plugga på "cirkulationssystemet" och "fysiska träningsmetoder". Ha en fin söndag gott folk!

Kommentarer
Postat av: sophie

tack själv marika!! kvällen hade aldrig vart likadan utan dig - du var med och gjorde den speciell :D nästa gång du behöver ha andrum är det bara att höra av dig - då jävla ska det partas :) kraaam

2009-11-01 @ 14:07:53
URL: http://hagelinskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0