Redovisning imorrn

Provet på cirkulationssystemet idag gick bra:) Mkt skönt att ha det bortgjort! Skriver bara så förbaskat mkt på såna här typer utav prov, tycker lite synd om läraren som ska rätta men men:P what ever!

Vidare idag har jag förberett en redovisning inför morgondagen med min söta grupp:) Tror det kommer bli riktigt bra trots allt. Har en del kvar men vi ska jobba imorrn på förmiddagen med resterande delen. Tror/hoppas/vill att vi ska hinna så vi är väl förberedda till redovisningen på eftermiddagen.

Pratade med pappa, Helena och min mor idag också, mkt trevligt som vanligt:)
Ringde en annan kompis också som jag inte pratat med på mkt, mkt länge och även det var såklart trevligt.

Hann jogga min skogsrunda ikväll också.
Kände mig seg i kroppen men fick en riktig adrenalinkick av det efteråt. Joggade rundan på min vanliga tid så det var bra. Jag kan vara en riktig kämpe ibland faktiskt;) Blev som väldigt positiv till allt efter joggingturen. Längesen jag kände så men det var skönt kan jag lova:) Blev/blir ganska djup också av nån anledning...lite småfilosofisk och känslosam på nåt underligt men positivt sätt. Hehe, konstigt hur det kan bli ibland. Mkt som snurrar i huvudet för tillfället men det är mest positiva saker så det gör inte så mkt:)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn. Måste vara pigg och alert så redovisningen går vägen. Redovisningen handlar om hjärtsvikt och vi kommer redovisa det genom att spela upp en pjäs kan jag avslöja, haha:D Det kommer säkerligen bli skoj!

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0