Måtte knät hålla

Igår när jag skulle ut och jogga så fick jag ont i vänsterknät efteråt. Jävligt ont t o m! Usch, blev nästan orolig men jag gick iaf småhaltandes hem och tog det lugnt resten av kvällen så efter några timmar kändes det bättre och bättre och nu känner jag inte av det alls. Borde kanske ta det lugnt idag med tanke på det men jag blev så jäkla sugen på att fara upp till Selmas och träna. Kanske köra lite styrka, ev vara med på ett aerobicspass kl 17 och sen bodypump kl 18. Hmm, kanske inte blir allt det men en del iaf:) Hoppas bara jag inte får ont i knät igen, då kommer jag bli ledsen:/ Hatar att vara skadad!

Dum som jag är lämnade jag förstås knäskyddet (egentligen min storebrors som jag fick låna förra sommaren) hemma i Övik. Typiskt...hade lätt använt det nu annars bara för säkerhets skull. Jaja, i värsta fall får man väl avbryta tränandet om man skulle få ont.

Är ju första advent idag också, shit vad tiden går alltså!
Har inte riktigt känt av nån julstämning än men ska ta fram mitt lilla julpynt och spela lite julmusik sen så bygger det sig nog:) Har dammat lite smått idag också....men måste fortsätta sen. Skulle behöva dammsuga och torka golvet med men vet inte hur mkt jag kommer orka ikväll. Priroriterar dessutom plugg, anatomifrågorna, för tillfället. Detta trots att de egentligen inte behöver vara inne föränn i januari. Men faktum är att jag inte har någon större lust med att sitta hela jullovet och plugga när jag är hemma. Har nämligen en till uppgift till efter jul också och den är halvstor den också. Ska göra en liten rapport kan man säga. Vore skönt om man åtminstone kunde försöka börja lite med den nu snart också.

Imorrn har jag LIA (lärande i arbete) och det känns superkul! Kommer ha det nu i två veckor framöver. Blir mest som studiebesök typ eftersom vi inte hunnit lära oss sådär supermkt än. Skönt att komma utanför skolans väggar och se lite annat. Ska vara på "Sunne hud och hälsa" imorrn kl 11. Spännande värre!

Ska nog ta och ringa nå folk senare ikväll, Helena bl a. Känner att jag behöver prata av mig lite:) Men nu ska jag ta och göra i ordning träningskläder och bege mig iväg för träning. Känner mig taggad så det kommer bli skoj:) Ha nu en fortsatt riktigt mysig första advent!

Kommentarer
Postat av: Sandra E

Hallå vännen.. ser att du har fullt upp och fylld med energi. :) hoppas du mår bra och att din första lia dag går bra. själv sitter jag i skolan nu! många varma mysiga kramar till dig från lilla Sandra

2009-11-30 @ 11:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0