Mkt som sker i mitt huvud

Känner mig lite smålost för tillfället. Vet inte hur jag ska kunna hinna med att lära mig allt det jag ska till skolan=S Hade som tänkt plugga nu ikväll och igår men det har inte blivit så mkt. Har varit så trött och sliten i huvudet efter anatomin vi haft på skolan. Har försökt läsa en hel del men det fastnar inte mkt alls alltså (om ens nåt?). Känns som att min hjärna är full. En hel del att tänka på utanför alla kunskaper/skolan också. Jag är verkligen i en förändringsfas, så mkt som händer på många plan. Jaja, jag ska ta och råplugga i helgen iaf då jag inte har nån skola alls på dagarna så då jäklar. Jag SKA lyckas lära mig. Jag måste verkligen. 

Var på Selmas gym nu ikväll och körde lite styrka. Fan, inte lätt för en som inte gymmat förut alltså. Shit:P Men jag fick verkligen tänka till och prova mig fram vad gäller övningarna nu när jag var sj också. Ställa in alla maskiner rätt var inte det lättaste. Kanske bara jag är som dålig också men ändå;P Hoppas man lärde sig nånting iaf. Tur det var lite folk där så mkt som jag ställde in och höll på, hehe. Lyser väl "nybörjare" om en på flera hundra meters håll skulle jag tippa. Jaja, det kan jag bjuda på. Folk får tycka vad de vill.

Ska kanske på Winnerbäcks konsert i Lila arenan imorrn men jag vet inte säkert. Måste låna bil av nån klasskompis då och köra in till Karlstad och Lila arenan och det känns inte sådär superbra. Dels har jag inte kört bil på hur länge som helst och dels ska jag köra en bil jag aldrig kört förut. Sen hittar jag inte i Karlstad så det får väl bli att dra ut kartor fr eniro isf. Sen är ju Karlstad en rätt stor stad med, med massa vägar och trafikljus huller om buller och det känns lite halvläskigt faktiskt. En annan är ju van vid att köra i lilla Övik så där har man inte mkt att jämföra med. Sen kommer det ju vara kolsvart ute också när man ska köra. Hade iofs vart jäkligt kul att se han live. Well, får se hur man känner imorrn.

Skulle verkligen behöva en helg nu känner jag. Anatomin de här två dagarna har gjort mig slut i huvudet. Mkt är väl mitt eget fel också iofs bara för att jag tänker som jag gör. Måste sluta med det....affirmationer.com, det var ju så det skulle vara. Måste försöka ta fram det igen. Det här är inte bra alltså.

Borde gå och sova nu. Ska ta nån frukt och c-vitamin så jag inte blir sjuk först bara. Nattnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0