Klarade det praktiska provet :D

Jag klarade dagens praktiska prov i fysiska träningsperioder:D Är så jävla lycklig. Skulle instruera en tricepsövning och sen en alternativövning plus säga vilka medhjälpande muskler som var med och jag lyckades. Visade en stretch sen också så det gick bra det med:) Så himla skönt att ha det avklarat. På förmiddagen idag skrev jag ett teoretiskt prov och det kände helt okej det också. Ty så då får man se.cker jag borde ha klarat av G iaf för det kändes som att jag hade koll på det mesta...fast man vet ju aldrig å andra sidan. Får tillbaka det teoretiska provet imorrn så den som lever får se.

Värsta nu är bara att jag lyckats blivit sjuk, är säker på att jag har feber trots att jag inte har nån termometer. Vaknade inatt vid 4-tiden och kallsvettades i sängen och kände mig helt yr i huvudet. Fasen också, så typiskt...just när vi först ska ha två prov och sen ha träningsvecka fram till onsdag. Riktigt taskig tajming! Jag klev iaf småvinglande upp ur sängen och knarkade i mig två alvedon. Jag tänkte att jag måste verkligen till skolan då vi har prov och allt. Vill verkligen inte vara hemma och tvingas oroa mig för proven ännu en dag lr två. Så sagt och gjort...när jag väl vaknade igen efter att ha somnat om efter många om och men så kände jag mig lite bättre så jag for. Har väl gått rätt bra idag ändå. Kunde dock inte vara med och träna nåt överhuvudtaget utan gjorde bara proven. Kändes smådumt men vad ska man göra. Jag känner verkligen att jag är sjuk, huvudet är helt jäkla lost. Jag hoppas verkligen inte att det blir långvarigt för jag gillar verkligen inte att vara sjuk.

Hoppas bara inte att vår lärare Andreas tror att jag hittar på. Vill ju verkligen vara med på gruppträningen egentligen...det är ju roligare än styrkeövningar (enligt mig iaf) men jag vågar inte träna när jag känner mig såhär hängig:S Hoppas det är som Sofia säger att man ser att jag är sjuk i mina ögon. Vill verkligen inte att Andreas ska tro att jag försöker slippa undan.

Usch, känner mig riktigt seg i huvudet nu alltså. Förmiddagen gick någorlunda men nu på eftermiddagen har jag känt mig yr och borta mest hela tiden. Tur man kunde skärpa till hjärnan när man gjorde provet iaf, jäkligt tur!

Resten av kvällen ska jag unna mig att bara vara och ta hand om mig själv. Orkar verkligen inte plugga nåt nu känner jag. Det blir vaniljte med honung och sen ska jag nog unna mig en "Plopp" faktiskt. Innan dess blir det dock mat i nån form...vet inte vad än. Får se om jag går på skolan imorrn men jag ska försöka. Man kan ju alltid vara med på teorin iaf. Man missar så mkt om man är hemma bara en dag på denna utbildning.

Ska dra  och kurera mig nu. Ta hand om er!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Yay, well done! :D Och krya på dig!

2009-11-17 @ 21:52:57
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0