Jag har gjort rätt

Man ska inte träna om man har ont när man sväljer och när man har uppsvullda halsmandlar. Man ska inte träna när kroppen känns matt och orkeslös bara av att värma upp.Man ska inte träna när man har ett stundtals "ryckigt" och halvsegt ena öga p g a nåt virus. Man ska inte träna då för man riskerar att bli sjuk ännu längre och t o m att dö om man har riktig jävla otur. Risken är stor att man pressar sönder sin kropp, en kropp man ska leva med hela livet. En kropp man vill ska funka. Jag vet att det är så. Jag tvivlar inte på resonemanget för ett ögonblick.

Men mitt samvete ang mitt handlande idag tvivlar ändå p g a...
....Hur kan man så sakna kunskap om en sån viktig detalj? Nånting gick uppenbarligen helt fel nånstans på vägen. Mkt gick rätt, absolut(!) men en viktigt detalj saknas. Vet inte om jag ska skratta lr gråta... Sanslöst egentligen! Enda man kan glädja sig åt är att man verkligen kan lära sig nåt även från en sånhär tråkig grej.

Jag har gjort rätt. Jag har gjort rätt. Jag har faktiskt gjort rätt. Helt jävla rätt, Punkt slut.


...Och nej, jag går faktiskt inte på högstadiet nu.

....Och jag vet nu att jag aldrig kommer att bli sådär (visste jag väl egentligen innan också men ändå). Snacka om ringklocka alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0