Det går bra nu:)

Längesen jag skrev här nu, ojojj! Har iaf haft en fantastiskt bra helg måste jag säga. Har haft besök av min kompis Dennis från Motala och det har vart mkt trevligt:) Vi har ätit tacobuffé och discobowlat med några ur min klass och sen har vi kollat på "Varg Veum-filmer", vilket är en norsk kriminalserie (för er som inte redan vet det) ungefär som svenska Wallander lr Beck. De filmerna var riktigt bra alltså, blev lite fast i de måste jag erkänna. Vi hann se 5 av 6...så den 6:e får jag se nån annan gång. Lätt värda att se! Vi var in en sväng till Karlstad också och åt på en tom asiatisk restaurang vilket var väldigt speciellt men trevligt.

Är äntligen frisk från min förkylning också så det känns kanon. Lr jaa...kanske har lite symptom kvar på morgonen men har iaf inte ont i halsen och känner mig väldigt pigg i huvudet - underbart! Var och körde "Step mix" nu nyss på Selmas och det var så jäkla kul:D Har verkligen saknat att träna under de senaste dagarna alltså. Sprang lite innan på löparbandet också och sen efter Step-passet så cyklade jag i ca 10 min. Älskar verkligen att träna, mår så jäkla bra av det alltså - sjukt!

Mår i allmänhet väldigt bra nu känner jag:) Mitt liv rullar på på det sätt jag vill. Inte många bekymmer just nu och det känns kanon. Har en del jag borde plugga men det är ingen större fara på taket. Ska dock försöka skriva svar på några anatomifrågor nu så jag inte kommer efter, är bara onödigt. Har PH imorrn och sen ska jag nog massera Hanna, min trevliga klasskompis. Måste försöka ta tag i massagen nu så jag kan det till uppmasseringen i december.

På onsdag kör klassiska massagen igång igen och det känns halvdrygt men det ska nog gå bra:) Är ju trots allt bara tre dagar så det går nog fort ändå. Sen nästa vecka har jag LIA och det ser jag fram emot jättemkt:D

Surfar som sagt var uppe på en våg nu och det känns jäkligt bra. Bara att passa på att njuta av vågen så länge den håller i sig. Nej, nu blire anatomiplugg. Ha en jättefin kväll! :)

Kommentarer
Postat av: Ylva

Du är söt, bra att du mår bra! :) En månad kvar till jul nu, då ses vi, saknar dig som fan! <3

2009-11-23 @ 23:06:52
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0