Hög av massage

Har börjat med klassisk massage denna vecka och det är skönt men svårt. Idag innan vi slutade fick jag en hel ryggmassage av Marcus på ca 20 minuter och det var underbart! Var helt groggy/hög efteråt, helt väck både i kropp och huvud. Snacka om att känna effekter efter en massage alltså. Har aldrig känt mig så borta förut men så är ju denna massage mkt djupare än taktilen också (som vi tidigar lärt oss) så det kan ju bero på det. Sen är jag väldigt spänd i vänstra delen av ryggen också så det var extra skönt att få massage just där:D Imorrn är dock den sista dagen för klassiska massagen för den här gången och då blir det massering av nacke och axlar, spännande. Den klassiska massagen kommer sedan åter efter jul.

Idag efter skolan har jag vart och kört ett spinningpass på Selmas med Josefine:) Det var kul men jävligt jobbigt. Svetten bara rann och benen kändes rätt möra efteråt men det är så det ska vara;) Gick efter passet spontant på ett aerobicspass och det var inte lika jobbigt men roligt. Träffade min söta klasskompis Hanna också som också skulle gå på passet så det var en mkt trevlig överraskning:D Hade dock lite svårt att komma ihåg alla steg och sånt under aerobicsen men det gjorde inte så mkt. Jag skrattade och hade kul ändå:)

Har väl vart här i min stuga nån timme nu och har hunnit med att prata i telefon och diskat undan. Har städat undan lite grejer också, det behövdes. Resterande delen av kvällen blir jävligt lugn. Känner mig rätt trött efter träningen och massagen.

Tog föresten vaccinsprutan mot svininfluensan igår efter många om och men.
Detta har bidragit till att jag för tillfället är rätt öm i vänsterarmen och det gör ont om man lyfter den högt. Lite smådrygt men det går väl över om ett par dagar så det är väl bara att härda ut.

Nu blir det müsli och fil och slappa framför tvn:) Hoppas ni får en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0