Ingen hemresa i nov

Jag lyckades springa en minut fortare än vad jag brukar springa på min ca 6 kms-runda så jag är nöjd:) Jäkligt blött ute dock men man är ju inte så kräsen. Jag klarar det mesta:) Tog och körde lite styrketräning sen också i min stuga, smådrygt men säkerligen bra:) Satt bl a i 90 grader och det var jättelängesen jag gjorde det senast. Satt väl kanske i 4 minuter nånting åtminstone. Lyckades tappa mobilen typiskt nog så min tidtagning försvann:S Haha, så kan det gå! Efter det hade jag rätt ont i benmusklerna kan jag lova. Men nu känns det bara bra:) Så härligt att träna! Imorrn ska jag försöka ta mig till Selmas och gymma lite. Måste ju öva in alla styrkeövningar.

Vidare ikväll har jag läst lite anatomi. Går sakta men säkert framåt men jag måste verkligen nöta in sånt där så det kommer ta låååång tid. Pratade med min mor och syster på mobilen förut också, trevligt. Saknar dem! Upplyste de om att jag inte kommer att komma hem i mitten på november. Känns som att det är så mkt att göra nu ändå fram tills dess. Den långhelgen vill jag nog bara vara här i Sunne istället och ta det lugnt. Finns ju dessutom gott om bra folk att umgås me här också=) Sen går det ju så fort också, snart är det ju advent och sen jul. I jul kan jag ju vara hemma nästan en månad, fantastiskt! Jag längtar till jul:) Det är så mysigt och underbart<3

Jag längtar tills om två och en halv vecka då man gjort bort alla prov. Kommer bli så skönt...om man nu lyckas me de d v s. Har iofs ett prov kvar (taktila uppmasseringen) sen ändå som inte kommer att gå av stapeln föränn efter LIAn är klar (dvs v.50). Men det är ju iaf bara ett prov.

Har inte tid att höra av så mkt folk numera heller tyvärr (även om jag vill det egentligen) :(
. Skolan och träningen tar verkligen upp all min tid för tillfället. Så om jag inte är så social av mig nuförtiden så är det därför. Har så sjukt mkt teori jag bara måste läsa in och kunna. Det är nu det gäller. Måste nöta som faan. Ska strax sussa så jag ska stänga ner min dator nu. Sweet dreams!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0