Premiärförlust

Tyvärr vart de förlust i kväll för Modo i premiären:/ Det var inte någon höjdarmatch men det var tack o lov lite spännande iaf tack vare att Modo kunde hämta in 2-0-underläget. Nåja, nära skjuter ingen hare och Modo kan ju spela betydligt bättre än de gjorde ikväll (det vet jag!) så det är bara att ta nya tag till på lördag.

Jag satt uppe hos min far och såg matchen fast min far sj var inte hemma, han jobbade kväll nämligen. Men Magnus, Bettys pojkvän, var där och skulle också se hockeyn så därför fick jag trevligt sällskap där:) Alltid kul att snacka hockey med de som är intresserade. Ibland kan jag tycka det är bra tråkigt att min pojkvän inte har det minsta intresse för allt vad hockey heter men, men vad ska man göra? Man kan ju inte precis tvinga personer att bli intresserade. Det var ju bra att han visste att Modo spelade premiär ikväll borta mot LHC iaf, alltid nåt. Han hade tydligen hört det på radion, hehe:P Nåja, jag ska inte gnälla alltför mkt. Jag vet ju att han jättegärna skulle vilja att jag blev intresserad och började spela Wow också med han, vilket nog inte kommer hända i första taget. Men vad tusan, hockey är så mkt mer roligt och intressant så varför bry sig om ett spel som Wow då? Man tar ju det bästa ist;P Hehe, det är min åsikt iaf.

Frölunda åkte på sin andra raka förlust ikväll vilket glädjer mig, haha frölundahatare som jag är;P
2-6 mot Hv i måndags följdes upp med 1-2 mot SSK idag, underbart:) Tydligen är det många sk experter (läs pappskallar) som har tippat Frölunda som svenska mästare i år och åt dessa kan jag bara skratta. Tro mig, det kommer inte bli något Frölundaguld i år, fatta det. Nog för att det bara gått två omgångar ännu för Frölunda, det är ju hur många grunspelsomgångar som helst kvar...MEN ändå, Frölunda kommer inte nosa på SM-guldet. Trust me, I know;)

Nej, nu ska jag läsa lite och kanske se sporten som börjar om några minuter. Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0