Debatt & bokläsning

Jag ägnade slutet av denna kväll åt att se sporten på SVT och sedan se Debatt. Det var riktigt intresant faktikst för de debatterade nämligen om landsbygdens överlevnad. Jag förstod väl inte alla precis men det mesta iaf:P Det vart en väldigt hetsk debatt så det var spännande. Sedan började de diskutera massa om Terror och sånt och det var lite mindre intressant. Jag gjorde nudlar och läste då på min bok istället. Jag har snart läst ut den faktiskt. Har bara några kapitel kvar nu. Har läst typ 500 sidor om inte mera, hehe:P Snacka om långa böcker han skriver Stieg Larsson men fy så bra de är alltså. Kommer dock bli lite tomt sen jag läst ut denna tredje och sista del men det är såna smällar man får ta. Efter jag läst ut denna bok ska jag nog fortsätta läsa på mammas klassiker och den gamla bokserien: "Driver dagg faller regn". Började läsa den för några månader sedan men så började jag läsa Stieg Larssons andra bok i Millenium-serien ist så jag hann aldrig läsa klart den första bokdelen. Den ser jag faktiskt fram emot att läsa sen för den är också bra. Lite gammalt språk men bra:)

Kan ju avslöja för er som inte vet att jag kommer ägna denna helg åt jobb, jobb och åter jobb. Imorrn fredag jobbar jag 22-4, lördag 18-5 och söndag 16.30-24. Mkt jobb kommer det bli för min del med andra ord men det blir ju pengar iaf. Annars ska jag ägna helgen åt att sova och umgås med min älsklingskille<3

Nu ska jag faktiskt krypa ner i min säng och läsa vidare. Tänkte försöka somna i vettig tid ikväll så jag kommer upp kring 12 imorrn iaf. Min förkylning är fortfarande besvärlig men snart ska den nog ge med sig, hoppas jag iaf. Orkar inte vara sjuk och gå omkring och småsnörvla. Det är bara jobbigt ju, vill ju kunna träna och sånt vilket jag ju måste undvika nu. Hoppas jag mår lite bättre imorrn. Måste dunka i mig ännu mera C-vitaminer annars. Typ 10 st lr nåt, haha. Hittils har jag bara tagit 4 under dessa två dagar vilket ju inte är så mkt.

Jaja, gonatt på er nu gott folk!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hur går jobbet förresten?

2008-09-19 @ 16:18:55
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0