Trötta ben & fötter

Kom hem för ungefär 20 minuter sedan efter att ha jobbat ett nattpass på Max, ca 10½ timmar närmare bestämt. Det var lite smådrygt men jag tycker ändå det gick ganska bra trots allt. Det värsta är att man blir så trött i benen och får så ont i fötterna. Det känner jag allra helst nu när jag sitter ner och tar det lugnt. Känner mig inte så trött i huvudet dock men det behöver nog också få i sig lite sömn helt klart. Det var en hel del folk ikväll iaf och jag fick den stora äran att servera kunderna iklädd en snygg Modotröja, hehe;P De ni! Tydligen så brukar de (personalen på Max) alltid ha nån form av  Modotröjor och Modokeps på sig när Modo har hemma match. Hehe, inte mig emot iaf:)

Annars idag har jag inte hunnit/orkat gjort så mkt. Sov ut jävligt länge efter nattpasset som jag hade (även) igår vilket var grymt skönt. När jag vaknade lät min röst fruktansvärd så därför "bombade" jag halsen som faan genom att hälla i mig en massa av Jimmis te vilket var jävligt gott och skönt för halsen. Två flugor i en smäll med andra ord;P Sedan ägnade jag min vakna lediga tid åt att se på Modos match mot SSK. Synd att Modo skulle tappa 2-0-ledningen men det är sånt som händer. Man för försöka ta nya tag helt enkelt.

Nej, nu ska jag ta och kolla lite bloggar en snabbis och sedan sova bums. Imorrn börjar jag jobba redan(?) 16.30 så då måste jag vara utvilad och redo igen. En sak är säker iaf; Jag är typ expert på Max alla dipsåser, efterrätter och stripsmenyer...haha, de ni;P Sov vidare så gott för jag antar att alla sover redan vid det här laget:)


Kommentarer
Postat av: Madde

Hehe :) Nej jag ska inte läsa det som Jenny läser. Ska gå en privat utbildning där man utbildar sig till "Spa- och friskvårdsterapeut", känns jättespännande :) Har du jobb eller ska du plugga? :)

2008-09-21 @ 12:07:51
URL: http://minimadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0