Mkt jobb men snart semester på Kreta:D

Har varit lite mkt off här på bloggen som ni märkt men jag har helt enkelt inte haft tid/ork att blogga nåt här den senaste tiden.  Enda jag bloggat var ju det tragiska inlägget igår och innan dess var det ju jättelängesen ni fick en update här men, men.

Hur som helst har jag inte gjort så mkt speciellt de senaste dagarna. I princip har jag bara jobbat,sovit, varit med min pojkvän, jobbat, sovit...ja, samma mönster i princip hela tiden. Men idag har jag iaf vart ledg från mitt kära jobb vilket var otroligt välbehövligt:D Känns bra att få ett break och kunna hinna göra andra saker också.  Igår var sjätte dagen i rad jag jobbade så man var ju lite småless/småsliten men som tur var hade jag bara ett 6-timmars-pass igår vilket var skönt:)

I lördags skulle jag egentligen vara helt ledig från jobbet men så ringde Inmar (en som jobbar där) på lördagkvällen och frågade snällt och bedjande (heter det så? aja, skitsamma:P han bad mig iaf) om att jag skulle ryka in och jobba nattpasset ist för han eftersom han  skulle utomlands. Jag hade ingen ork/lust alls egentligen men konstig/snäll(?) som man är tackade jag ändå ja och sa att jag kunde jobba. Snacka om att man är underlig ibland alltså. Förstod inte varför jag tackade ja egentligen med tanke på att jag de senaste 2 nätterna innan barar sovit 11 timmar sammanlagt. Med andra ord var jag väldigt trött under hela lördagen men jag åkte iaf in och jobbade nattskiftet ändå ist för han och det gick överaskande bra faktikst, säkert mkt tack vare att vi var många som jobbade då),

Nu idag har jag alltså varit helt ledig men imorrn jobbar jag igen (11-19) och sen har jag också pass på torsdag och fredag men sen på lördag är jag tack och lov ledig för då måste jag packa eftersom jag ska till Kreta dagen efter. Shit, kan inte fatta att jag bara har ett par dagar kvar här i Sverige innan jag åker. Känns väldigt overkligt måste jag säga. Utomlands är det andra som far, inte jag liksom men nu SKA jag faktiskt fara och det känns fantastiskt. Jag kommer dock sakna alla som är kvar här hemma men som tur är kommer jag iaf hem en vecka senare.

Har hänt väldigt mkt på en front i mitt liv de senaste dagarna. Har blivit väldigt överaskade men glad:) Trodde verkligen inte att det skulle bli den utveckling som det uppenbarligen har blivit (även om jag förstås alltid har hoppats). Nu är jag iaf glad över att det blivit som det blivit och nu hoppas jag bara att det håller i sig för det är verkligen en pusselbit jag saknat i mitt liv fram tills nu. Jag hoppas verkligen att pusselbiten i fråga inte försvinner igen utan sitter kvar på sin plats den här gången, förhoppningsvis sitter den kvar för gott:)

Nu sitter jag här vid Jimmis dator och väntar på att han ska höra av sig. Vill hinna träffa han innan jag far hem till min mor men samtidigt vet jag inte hur länge han kommer jobba. Han skulle nämligen jobba övertid idag vilket innebär att jag inte har en aning om exakt när han kommer att komma hem. Har smsat han men han har inte svarat. Förmodligen beror det väl på att han är upptagen. Nåja, jag ska snart fara hem till min mor iaf och ta mig en välbehövligt joggingrunda. Ska bli skönt då jag inte joggat på ett par dagar nu pga allt jobbande.

Nej, kanske man ska försöka ringa pojkvännen. Hoppas ni får en härlig dag med många roliga minnen:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0