Krasslig & pannkakor

Idag känner jag mig väldigt sjuk:/ vilket känns extra jobbigt eftersom jag måste jobba inatt. Visserligen skulle jag väl kanske kunna ringa och sjukanmäla mig men det känns inte riktigt rätt. Jag har ju sj märkt hur svårt de kan ha att få tag i folk som kan jobba där, helst med kort varsel. Om jag skulle sjukanmäla mig så skulle det innebära att jag satt de andra som skulle jobba där i natt i en väldigt dålig sits. Det skulle innebära att de blev en person kort vilket skulle leda till att de får stressa ännu mer. Sammanfattningsvis blir det alltså: Nej, jag kommer att fara in och jobba kl 22 ikväll trots allt. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag vill ha pengarna också, hehe. Visserligen är det inte SÅ jättebra ob men ändå litegrann:P Jag kommer säkert ångra mig senare ikväll att jag inte sjukanmälde mig men det får jag leva med isf. Jag har åtminstone inte feber lr nåt är bara förkyld och krasslig i halsen, alltid nåt.

Igårnatt låg jag vaken tills jag läst ut Stieg-Larsson-boken och oj vad spännande det blev i slutet. Oväntat spännande faktiskt. Det var alldeles lugnt innan men så plötsligt blev det jättespännande på de 15 sista sidorna. Hehe, det är så det ska vara. Känns lite tråkigt nu när jag läst ut alla delarna bara men, men. Om ett tag kan man ju läsa om alla böcker igen för då lär man säkert ha glömt bort en hel del, hehe:P

Jag som skulle måla idag också. Just det har inte blivit av nånting överhuvudtaget. Funderar på att slopa det helt eftersom jag är så förkyld. Är nog smartare att ta det lugnt tills jag ska fara och jobba. Men en sak som jag måste göra är pannkakssmet och sedan grädda pannkakor för det lovade jag min mamma igår. Det lär ta ett tag är jag rädd när min bror äter rätt väldigt mkt. Jaja, är väl lika bra att köra igång så jag kan fara till Jimmi och hinna vara där ett tag innan jag börjar jobba mitt härliga nattskift.

Hoppas ni får en härlig kväll, sj kommer jag slappa så mkt som möjligt och sedan jobba som faan:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0