Jobbkaos & en stor idiotjävel!

Dagen har jag ägnat åt att sova och sedan jobba. Det var verkligen drygt att jobba idag eftersom det var så SJUKT mkt folk, helt sanslöst alltså vad många människor det finns som äter skräpmat på en söndag som denna.
Det första jag fick göra när jag fick en kassa var att ta över en beställning där en kille väntade på en kyckling delifresh och ett maxmål. Ingen av hamburgarna var färdiga och tydligen så hade han väntat jävligt länge redan när jag fick "ta över" hans beställning för han blev inte glad när jag sa det. Han sa att jag gott och väl kunde komma ut med maten till han när det var färdigt. eftersom han väntat så jälva länge redan. Men hallå, det är liksom inte mitt fel att det tar tid. Det är ju dem som gör hamburgarna som bär det ansvaret, inte jag som har hand om kassan - idiot! Nog för att jag förstår att man kan bli less på att vänta men ändå det går ju inte fortare fär att man blir sur och irriterad på oskyldigt folk som precis börjt jobba för dagen. Han fick hur som helst sin mat tillslut och tro det lr ej men han kom faktiskt och tog brickan med maten själv som tur var. Eftersom det var så sjukt långa köer på Max idag har jag inte direkt tid med att gå ut med mat hit och dit.

Det absolut pinsammaste som hände mig idag mitt i allt kaos var att en kvinna fick stå och vänta på en fiskburgare i 20 minuter från det att hon betalat i min kassa!  Först var ingen fiskburgare sänkt i fritösen så då förklarade jag vänligt att nån måste ha glömt att sänka den och att hon därför skulle behöva vänta typ 7 minuter på fisken. Det är nämligen 7 min det tar ungefär för att fiskburgaren ska friteras. Hon blev inte sur som tur var och jag kunde andas ut. Jag tog emot några andra enkla beställningar medans jag väntade på att hennes fisk skulle friteras. När så äntligen fisken blev klar så tog jag den bort till grillen och väntade på att den skulle paketeras medans jag (som vanligt) tog en ny beställning och delade ut den. När jag sen äntligen skulle hämta fiskburgaren så var den borta:s Tydligen hade Deniz (en annan som jobbade i kassan) delat ut den till en av hans kunder:S Fy fan, vad less jag blev alltså! Jag var tvungen att än en gång sänka en fisk i fritösen och fick återigen pinsamt förklara för kvinnan att fiskburgaren försvunnit med en annan kund. När sen den andra fiskburgaren äntligen var klar både i fritösen och vid grillen så kunde jag ge den till kvinnan. Den här gången hann jag ta den nämligen och hon kunde äntligen få sin mat. Som tur var blev hon inte arg/sur/irriterad utan hon verkade förstå att vi hade väldigt mkt kaos eftersom det var så mkt folk. Men ändå alltså, det är fan pinsamt att folk får stå och vänta i 20 minuter på sin mat efter att de har betalat, suck:( Hur som helst så vill jag ge kvinnan i fråga ett stort tack iaf för att hon inte blev sur på mig (som vissa andra kunder brukar kunna bli). Verkligen jättesnällt av henne att inte bli irriterad lr nåt, tusen tack! Du var verkligen min ängel för dagen. Det är människor som hon som gör arbetet på Max lite enklare.

Sen kan jag bara tala för mig själv men är det så att man vet att en av ens kunder har fått stått och väntat på sin mat jättelänge så skäms man jättemkt sj ändå trots att de inte blir sura. Man ber generat om ursäkt för att maten tagit så lång tid och känner sig rätt liten vill jag lova. Sen blir det verkligen inte bättre av att människan i fråga blir sur då. Nej, det behövs verkligen inget sånt för man mår nog dåligt själv redan ändå, så det så det så!

Lite senare på kvällen kom det in en kille som var hur arg/rriterad som helst. Han är den värsta jag stött på hittils under de veckor jag jobbat på Max. En stor idiotjävel var det och det kallar jag hanutan att överdriva det minsta! Han tyckte att det gick SÅ fruktansvärt långsamt för oss att göra maten där inne och allt och menade på att vi hade kaos. Vi hade ingen struktur överhuvudtaget menade han och påstod att han minsann skulle kunna göra det så pass mkt mer effektivt än vad vi som jobbade kunde. Det enda han gjorde i princip var att stå och gnälla en massa. Han gnällde inte lite heller så tillslut sa jag till han att han kunde ringa till vår chef om han hade klagomål. Herregud alltså, hur faan kan man vara så otrevlig?  Vi som jobbar gör vårt bästa och försöker servera han mat så fort vi nånsin kan men det är tydligen inte tillräckligt.  Det är ju inte direkt så att vi segar på med flit för att jävlas med han:S - JÄVLA IDIOTJÄVEL! Jag blev riktigt jävla irriterad på han alltså. Visst att han fick stå och vänta kanske 7 minuter lr nåt på sin mat men ändå. Varför bli SÅ jävla sur och bara stå och gnälla en massa på hur dåliga vi som jobbar är. Det går inte direkt snabbare för att man står och gnäller och hackar en massa på vi som arbetar. Det hela slutade iaf med att han blev bjuden på sin mat och sedan kunde han äntligen gå därfrån. Skulle inte förvåmna mig ett skit om han ringer till chefen för Max och klagar heller.. - Fan ta dig alltså vad du än heter, I HATE YOU!

Runt 21-22 och fram tills 24 var det betydligt lugnare med folk iaf vilket var OTROLIGT skönt.
Helt underbart alltså!:) Även om man ändå behövde göra grejer hela tiden, typ städa och diska mm så var det iaf skönt att slippa stressa ihjäl sig inför en massa folk somstår och tittar på (det är ju nämligen så det är när det är middagsrusning t ex).


När jag äntligen slutat vid 24 så for jag hem hit till Jimmi och här har jag bara ätit massa onyttigheter och slappat.
Har tittat en del på nåt pokerprogram på tv4+ också, rätt intressant faktiskt:) Nu ska jag nog borsta tänderna och sedan gå och lägga mig uppe i dubbelsängen. Jimmi sover redan eftersom han ska upp och jobba tidigt imorrn. Jag skulle kunna köra hem till mamma med Jimmis toyota ikväll också men jag tror inte jag ids det. Möjligen att jag far hem till mamma imorrn när jag orkat kliva upp men det är inte säkert. Finns en risk att jag åker direkt in till stan vid 16.00 också för det är nämligen då jag börjar jobba imorrn. Jobbar som tur är "bara" 6 timmar iaf vilket ska bli skönt. Sen på tisdag är jag helt ledig vilket kommer bli ännu skönare!=) Jag längtar!

Nej, dags att göra mig klar för att sova:) Godnatt på er sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Madde

Den är i Östersund, hehe. Okej, har du några funderingar på vad det är du vill plugga till då? :) Jo det är ju så i dagens samhälle, man måste stressa vad man än gör :S

2008-09-22 @ 11:12:36
URL: http://minimadde.blogg.se/
Postat av: Ylva

Du ska veta att du gör det så jävla bra! :) KRAM!

2008-09-22 @ 22:06:30
URL: http://www.metrobloggen.se/londonaup

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0