Äcklig insekt

Nu har jag varit duktig och röjt upp en hel del på rummet:) Blev riktigt fint faktiskt även om det skulle behövas dammsugas, torkas, dammas, bytas i sängen mm med. Nåja, en sak i taget...idag har jag röjt och rensat upp all bråte iaf. Hehe, jag har också kollat en hel del på kamerabilderna från Göteborg. Haha, lilla nostalgin man får när man kollar på dem då:) Haha, nej det här kommer helt klart vara en resa som jag inte glömmer i första taget. Måste se till att samla ALLA bilder och små filmsnuttar (mina egna och mina kompisars) från resan i en mapp och ännu hellre på en skiva så jag kan kolla på hela ståhejet i efterhand:) - Nostalgi är fan underbart! <3

En sak som var riktigt äcklig var att det låg en insekt på mitt golv som jag tog för givet vara död. Jag skulle lägga den i papperskorgen och började ta på den med fingrarna men kan ni tänka er!? Fanskapet lever och börjar röra på sig. Jag vart så förvånad att jag skrek till här hemma i min tillfälliga ensamhet. Usch och fy vad äckligt det var. Jag var dock snäll mot den tillslut eftersom jag tog den på ett papper och släppte ut den utanför mitt fönster. Men insekter kan vara riktigt äckliga ibland, huvva!

Ända sedan jag klev upp ur sängen, lika sent som vanligtxP, har det regnat ute. Detta har inneburit att jag inte kunnat måla ett skit idag. Nåja, det kommer väl fler dagar och det här gav mig ju ist chansen att städa ur mitt rum lite så inget ont som inte för något gott med sig (lr hur tusan man nu brukar säga?:P).

Nu ska ja se om mitt kamerabatteri har laddat klart så jag kan fortsätta föra in Gbg-bilderna och de få inspelade filmerna på min kära dator. Ha de gott så länge!

Kommentarer
Postat av: Sandra

men oj vad duktig du har varit och städat ditt rum :) det skulle jag också behöva.. själv så har jag varit i skolan i dag som vanligt.. det gick bra :) hoppas du har det bra. kram

2008-09-18 @ 18:44:00
Postat av: Ylva

jaa, men langa hit lite bilder :D

2008-09-18 @ 23:00:11
URL: http://www.metrobloggen.se/londonaup

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0