Ledig imorrn (lr ja, idag blir det ju) :)

Idag har jag sovit och jobbat. Haha, ni börjar känna igen mönstret nu va?;P Konstigt vore det annars. Nej, men det är lätt att det blir så när man lägger sig sent och sedan också fof är småsjuk. Måste ändå säga att förkylningen håller på att gå över mer och mer nu så det känns hur bra som helst:) En stor fördel jag har är att jag aldrig är sjuk nå länge, wehey;) Idag har det gått bra att jobba iaf. Har ju varit måndag idag vilket inneburit att det inte varit lika mkt folk som det är alla övriga dagar under veckan. Måndagar är helt klart den lugnaste "Max-dagen" på hela veckan (har säkert skrivit det förut men iaf). Det har varit skönt att slippa stressa ihjäl sig som man var tvungen att göra igår (söndag) typ:S

Nåväl efter att jag slutat jobba for jag förbi hemma hos min älskling och sa god natt innan jag körde toyotan hem hit till mamma där jag ska sova och tillbringa morgondagen. Stackars min söta pojkvän som blivit väldigt sjuk, är jag som smittat han också och det känns inge vidare alls. Fy på mig! Jag hoppas han blir frisk snart igen iaf och är hemma från jobbet imorrn om han känner sig alltför dålig.

Nu ska jag äta nånting gott, kanske flingor med sylt och sedan bara slappa ett tag innan jag ska krypa ner i min säng för att få i mig lite sömn.
Imorrn vet jag inte exakt vad det blir. Det enda jag vet är att jag är HELT LEDIG och därför kommer jag att kunna göra vad jag vill:D Blir förhoppningsvis en lite lugnare joggingtur om jag inte känner mig alltför hängig pga förkylningen. På kvällen blir det såklart till att se Modomatch:) Kommer nog bli en bra dag imorrn för min del, jag hoppas det iaf:) Hoppas bara att jag kan ta mig upp i någorlunda tid vilket INTE har gått bra den senaste tiden. Men nya tag imorrn är vad som gäller. Skulle föresten vara kul att gå ut och fota lite höstbilder också med min kamera:) Hoppas jag hinner det med imorrn. Nåväl, den som lever får se.

Good night! :D

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Det låter bra, ta din kamera och föreviga den härliga hösten i det här fina vädret! Kan man få förbeställa några kopior, tack! Däremot låter det mindre bra att jogga med förkylning i kroppen! Vänta tills du är bra, det ger bättre resultat för kroppen än att den ska kämpa både med infektionen och med det jobb som hjärtat får vid konditionsträning. KRAM PÅ DIG!

2008-09-23 @ 10:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0